Chrysler 300C SRT diesel vine in Europa

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 22.02.2008
Chrysler va ataca segmentul de lux al pietei europene prin sedanul 300C SRT diesel.

Esential

218 CP va avea motorul diesel de 3.0 litri.

Chrysler a anuntat ca va exporta pe pietele europene modelul 300C SRT diesel. Kit-ul de performanta SRT reprezinta o emblema a calitatii si performantei pentru modelele Chrysler.

Chiar daca nu este vorba de exclusivistul Dodge Challenger SRT8, linia SRT existenta pe modelul 300C este o dovada a exclusivitatii si calitatii.

Chrysler 300C SRT diesel prezinta un motor V6 de 3.0 litri de 218 CP si 577 Nm cuplu maxim. Modelul pregatit pentru Europa aduce cateva retusari designului exterior, vizibile mai ale in partea din spate. La interior,  pe langa specificul clasic al liniei 300C, trebuie sa mentionam ca modelul american aduce un sistem multimedia care incorporeaza un hard-disk de 20 GB, touch-screen si sistem de navigatie.

Pana in prezent, Chrysler nu a dat informatii despre data exacta a lansarii sau depre pretul la care va ajunge pe Batranul Continent sedanul de lux.

Via | MotorAuthority  

Comentarii (5)

  • Victor
    Performant motor. Dar parca un diesel la un Chrysler suna cam ciudat.:)
    0 0
  • Asa a sunat si la Jaguar. Si totusi a prins la public. Tot V6 si tot 200 si ceva caluti.
    0 0
  • mhh da ?? !!
    cred ca e confuzie mare cu motoru de 3000d - 218cp,...motoru asta exista de ceva ani in productie de serie,.. poate e vb de alt motor
    0 0
  • matrix
    x
    pai bmw au motoare de 3 litri diesel de aprox 240 si 286 de cai...si sincer parca alta mancare de peste e intr-un seria 5 decat in chrysler...in plus e destul de scump in europa
    0 0
  • E real tot ce s-a anuntat!
    BMW seria 5 nu face obiectul comparatiei cu aceasta limuzina. Eu l-am cumparat cu 32.000 Eur din Germania, am deja 14.000 Km cu el si va declar ca am avut seria 5 de la BMW fabricat in 2005, insa nu pot sa le compar! Chrysler e un vis, e lux, se vede clasa lui.Scump la 32.000 EUR.o masina noua full option? nu cred ca stii despre ce vorbesti Mr. MATRIX
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru