Citroen ar putea prezenta un facelift pentru C5 la Paris

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 27.09.2010
O serie de imagini dezvăluite astăzi anunţă un facelift discret pentru modelul de Citroen C5. Francezul de segment D va adopta lumini LED frontale pe ambele variante de caroserie.

Presa spaniolă a dat astăzi publicităţii două imagini inedite cu noul Citroen C5, programat pentru un facelift discret în cadrul Salonului Auto de la Paris. Fotografiile, furate cel mai probabil dintr-o broşură pentru presă, surprind profilul modelului francez de clasă medie, în ambele variante de caroserie, sedan şi break.

Nouăţile estetice principale vor fi luminile LED, regăsite atât în partea forntală cât şi în cea posterioară. C5 se aliniază astfel trendului actual, instalând LED-uri diurne în interiorul blocurilor optice faţă. De asemenea, stopurile adoptă un geam în două culori, roşu şi gri.

Modelul francez va suferi probabil şi o serie de modificări mecanice, gama de motorizări urmând să fie revizuită uşor pentru a respecta normele de poluare.

Aceste detalii, precum şi modificările aduse interiorului, vor fi făcute publice de constructorul francez în cadrul Salonului Auto de la Paris, unde C5 va fi expus alături de noile DS4, C4 şi faceliftul modelelor C4 Picasso şi Grand C4 Picasso.

 

via | motorspain

Comentarii (10)

  • daca era o stire despre vw repede intrau toti tractoristii in discutie
    11 9
  • Citroen
    Asa este, numai ca targetul Citroen nu sta pe forumuri.

    Citroen este pentru acea categorie diferita de persoane.

    Uite-te cine conduce un c5 (oameni de afaceri, oameni normali, femei nu pitzipoance) si uite-te la cei care conduc un Passat (bisnitari, "combinatori" din astia care vand telefoane pe la colt, propietari de magazine de cartier, tarani care lucreaza pe camp cu ziua) si tot asa.

    Ati inteles ideea oricum.

    Bafta.
    22 9
  • @745
    din pacate asta e adevarul
    12 10
  • Este cea mai mare tampenie sa judeci o marca auto sau un model anume dupa proprietarii ei !
    Review facut de britanicii de la Autoexpress modelului Citroën C5 : http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/newreviews/207274/citroen_c5.html
    10 3
  • Wilhelm Frantuzu
    @745
    745, oligofrenia ta se poate citi printre randuri. De ce urasti masinile germane? Pentru ca sunt frumoase? Pentru ca nu au formele cocosate ca unele masini frantuzesti? Masinile frantuzesti au niste forme atat de idioate incat enerveaza orice om cu bun simt (Vel Satis, Megane etc.) Nu e de mirare ca nici macar manelistilor, "combinatorilor" , "bisnitarilor" nu le plac. (Desi le desconsideri simtul estetic si capacitatea de a intelege). Poti sa le compari cu un Mercedes, BMW sau VW? Nici vorba. Ca sunt ceva mai scumpe este foarte adevarat!
    10 21
  • @wilhelm
    nu am nimic cu masinile nemtesti, o parte din ele chiar le apreciez foarte mult, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa vad realitatea asa cum este ea.

    PS: De la ce crezi ca vine 745? Sa fie oare de la Citroen 745? Sau poate Bmw 745i?

    Si numai reactiona asa, suntem liberi sa ne exprimam parerea atata timp cat este exprimata intr-un mod civilizat. La fel de bine pot sa iti dau un reply tipic unui posesor de bmw, ca sa vezi ca pot vorbii si golaneste dar unde ajungem asa?

    Bafta.
    10 9
  • bv 745
    din pacate asta e realitatea!!!
    ON: c5 este o masina exceptionala...suspensii pe aer care amortizeaza ff bine toate denivelarile..plus ca are o tinuta de drum exceptionala!! de design nu are rost sa mai vb ca se vede:)
    10 9
  • Vorbe
    Cati dintre voi ati mers vreodata cu un C5?

    Daca erati clienti de C5 nu stateati aici sa comentati , parca asa ati zis nu ?

    Deci de ce vorbiti despre o masina fara sa va urcati macar in ea ?
    11 4
  • Foarte tare
    Foarte tare asta
    "Daca erati clienti de C5 nu stateati aici sa comentati , parca asa ati zis nu ?"
    5 1
  • Wilhelm Frantuzu
    @745
    Ca poti "vorbii" si golaneste este posibil, dar ca nu poti vorbi "gramaticeste" este cert.
    Have a nice day!
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru