Conceptul Cadillac de la Detroit este noul XTS

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 01.01.2010
Chris Preuss, vicepresedintele departamentului de comunicare al companiei GM, a dezvaluit identitatea conceptului misterios al celor de la Cadillac, pregatit pentru debutul de la Salonul Auto de la Detroit.

Vicepresedintele departamentului de comunicare al General Motors, Chris Preuss, a dezvaluit faptul ca noul concept al marcii Cadillac pe care il vor prezenta la Salonul Auto de la Detroit este viitorul XTS. Modelul XTS este competitorul americanilor de la Cadillac pentru segmentul lui BMW Seria 7 si Mercedes-Benz S-Klasse. Dezvaluirea a fost facuta in cadrul unei conversatii pe twitter cu un elev american, pe nume Alex Donegan, care i-a cerut informatii privind exponatele GM de la Salonul Auto de la Detroit.

Noul concept al celor de la Cadillac a fost deja prezentat sub forma de teaser in urma cu cateva zile, iar debutul va avea loc in cadrul celui mai important salon auto din America de Nord. Cadillac XTS face parte din noua tema de design a americanilor si urmeaza modelele Converj, CTS Coupe Concept si Sixteen.

Alaturi de Cadillac XTS, General Motors va prezenta si modelele GMC Granite, CTS-V Coupe, Aveo RS si Buick Regal. Pe langa asta, noul sef al departamentului financiar de la GM, Chris Liddell, se va prezenta publicului in cadrul acestui eveniment auto.

Via | WorldCarFans

Comentarii (1)

  • ultimu XTS
    na avut nici o sansa pe segmentu de lux.........
    acum eu zic ca ar avea ceva sanse............
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru