Cum vor arata viitoarele modele Lamborghini!

De Catalin Dinu
Publicat Miercuri, 25.06.2008
Lamborghini va utiliza in continuare pe noile modele tema de design initiata prin supercarul Reventon.

Esential

1.000 kilograme va fi cel mai probabil masa viitorului model Lamborghini V12.

Walter De Silva, directorul de design al Grupului Volkswagen, a dezvaluit recent directia spre care se va indreapta Lamborghini in urmatorii ani. Asadar, planurile de termen scurt contin doua noi modele Lamborghini: un supercar foarte usor care va fi propulsat de o unitate V12 si un model care va continua linia de design a lui Reventon.

“Simt un Lamborghini inainte de a-l vedea. Aud un sunet. Un vis!”, spune De Silva. Din interviul realizat de Car Magazine cu director de design al Grupului Volkswagen reiese faptul se va pune mai mult accent pe celebrul zgomot al motoarelor Lamborghini si nu numai pe impactul vizual.

Designul Lamborghini va continua cu liniile provocatoare cu muchii ascutite si suprafete unghiulare, noile supercaruri urmand sa pastreze designul inspirat din aviatie, utilizat la crearea lui Reventon. De asemenea, look-ul agresiv al partii frontale, desenat in forma de sageata, si prizele de aer gigant vor constitui elemente de baza in designul viitoarelor modele italiene.

Referitor la noul supercar V12 cu masa redusa, oficialii Lamborghini au vrut sa pastreze misterul mentionand doar faptul ca vor da mai multa importanta materialelor composite in viitor.

Cel mai probabil, noul Lamborghini va fi proiectat sa rivalizeze cu viitorul model Ferrari bazat pe conceptul Millechili, un supercar de doar 1.000 kilograme care va dispune de 600 CP.

Conducerea Lamborghini a anuntat ca vor pastra transmisia traditionala pe viitoarele supercaruri in detrimentul noilor tehnologii cu ambreiaj dublu, acest lucru datorandu-se in principal performantelor extraordinare obtinute cu acest tip de transmisie “e-gear”. De asemenea, este de asteptat ca urmatoarele modele sa beneficieze de tractiune integrala.

Via | Car Magazine

Comentarii (2)

  • Daniel
    DA!
    Fara cuvinte, o firma care se respecta in tot ce face, de la super masini, la tractoare, centrale termice, instalatii de aer conditionat si climatizare, masini agricole etc... ceva care da de gindit! dezvoltare puternica pe mai multe divizii! bravo lor!
    0 0
  • Ahh`
    IubesC` Masinile Astea...:x:x:x:x` Knd O Sa CresC Mare Masina Din Asta Din Asta Imi Iau :x Ahh Le IubesC:x
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru