Dacia măreşte producţia lui Duster pentru a face faţă comenzilor

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 08.10.2010
Dacia a anunţat că va mări din nou producţia lui Duster pentru a face faţă comenzilor. În aceste condiţii, uzina de la Mioveni va ajunge la capacitatea sa maximă, de 180.000 de exemplare produse pe an.

Esential

180.000 de unităţi pe an va ajunge să producă uzina de la Mioveni începând cu 2011.

Preţul lui Duster a adus un val de cereri impresionant Dacia, care s-a văzut sufocată de comenzi peste noapte. În acest moment, vânzările merg foarte bine, însă problema de care se loveşte constructorul român este termenul de livrare. Producţia modelului 4x4 face ca unii clienţi europeni să aştepte exemplarul comandat chiar şi şase luni.

Pentru a reduce timpul de aşteptare, constructorul român a anunţat o creştere a producţiei lui Duster, a doua oară de la lansarea modelului 4x4 pe piaţă. În aceste condiţii, uzina de la Mioveni îşi va mări capacitatea de producţie de la 150.000 de unităţi pe an la 180.000 de unităţi, odată cu începutul lui 2011.

În aceste condiţii, Dacia va transfera o parte din producţia modelului Sandero la uzina marocană din Casablanca. Succesul de piaţă înregistrat de Duster în doar cinci luni de la lansarea oficială pe piaţa europeană este unul peste aşteptări. SUV-ul românesc a reuşit să atingă deja 75.000 de unităţi comandate.

via | caradisiac

Comentarii (10)

  • Bravo Dacia
    Bravo Renault Group! Felicitari Dacia! In periaode de criza economica, vestile astea sunt bine venite.

    E bine de stiut ca angajatii stau linistiti cu un loc de munca sigur si salarii marite.
    31 2
  • bine asa
    75.000 de comenzi in 5 luni... bravo Dacia!
    27 2
  • Stanila
    cand vad masina asta ma gandesc la cineva care mananca rumegus
    3 37
  • marius
    @Stanila
    da ai dreptate, este nasoala rau ...uite ca frane are pe spate TAMBUR pai si Mercedes cele vech de 25 ani au frane cu discuri si oare de ce??!
    Pai asta este o masina de tot kk si se vinde ca painea?! Ce clapa / teapa i-au cumparatorii (unde nui cap vai de .....lor)
    Sigur este bine pt economie , salarii etc toata stima

    Dar masina este preeaaa de kk !!
    2 35
  • @Stanila
    De ce? pentru ca nu se asorteaza cu ochielarii tai D&G sau ca nu iti permiti sa o cumperi?!
    25 3
  • da,am verificat si...
    e adevarat ca se asteapta pana in ianuarie pt.o nenorocire de duster!Nu numarul mare al comenzilor romanilor ci singura linie de fabricatie si exportul lor sunt de vina pt. situatia creata la dealeri auto.Pt.cine se grabeste exista oferte nenumarate de la samsari.
    3 17
  • Duster nu e pt. fitosi
    Ma amuz vand vad atatia "specialisti" netrecuti de pubertate jignesc nejustificat Dacia si ne abuzeaza vizual folosind tz,sh,k etc.
    La 1280kg maxim cat are Duster, discurile in loc de taburi spate nu sunt decat un moft. Cine vrea discuri spate poate lua de la 17000 euro un Nissan Qashqai. Totul costa. Nimic nu e moca. Iar Duster are un pret foarte corect.
    Poate n-ati auzit voi "specialistilor", dar fiat panda, sedici, suzuki sx4, peugeot 206+, skoda fabia 1.2 htp, toate au tambui pe spate; sistemul e inca de actualitate, deci nu vad care-i problema la Duster - o masina low-cost.
    30 1
  • nelu 98
    pentru ochelarist
    sunt sigur ca dusterul asta te face pe autostrda mai stanila.
    tu ce roaba ai in dotare?
    20 2
  • Stanila esti penibil
    Stanila,ce masina conduci? lamborghini din Need For Speed?Afla ca Dusterul pentru ei e o masina excelenta si arata foarte bine. Aceasta stire este o veste foarte bine, macar cu asta sa ne mai ajutam economia tarii care este mereu in cadere.
    12 1
  • gianirobert_27
    impotriva lu` stanila si marius
    sa se uite susnumitii cate voturi au pt. si cate impotriva lor. pai mai cocalarilor daca sunt asa proaste cum ziceti atunci de ce se vand ca painea calda in Germania , tara unde totul se socoteste la sange. Bv. DACIA, ca de n-ati fi existat multi cocalari ar fi ramas inca in pomi si ar fi trait ca maimutele pana se inventa o masina mai ieftina(decat dacia) P.S. 70% din soferii Romaniei din 1990 pana azi au plecat de la o DACIIIIIIIIEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru