Dacia Sandero costa 6.890 de euro in Romania

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 03.06.2008
Dacia Sandero s-a lansat astazi si in Romania. Pretul de pornire a fost fixat la 6.890 de euro (cu TVA). Diesel-ul vine abia in 2009.

Esential

6.890 de euro este pretul de pornire pentru noul Dacia Sandero.
9.850 de euro va costa varful de gama, Prestige, al modelului Dacia Sandero, in Romania.
100.000 de kilometri sau trei ani este garantia pe care o ofera Dacia pentru Sandero.

Dacia a lansat in aceasta seara primul hatchback din gama sa si al cincilea model creat pe platforma Logan. Dupa ce a debutat pe principalele piete ale Europei, Sandero a ajuns si in Romania abia astazi, Dacia anuntand oficial deschiderea comenzilor pentru hatchback-ul romanesc incepand de maine.

Noul Sandero va fi disponibil pe piata din Romania in cinci versiuni de echipare propulsate de doua motoare pe benzina, binecunoscutele unitati de 1.4 litri si 75 de cai si 1.6 litri si 90 de cai.

Versiunea de baza, botezata chiar Sandero, va pleca de la 6890 de euro si va cuprinde in dotarea standard airbag pentru sofer, ABS si AFU (asistenta la franarea de urgenta), centuri de siguranta pentru toate locurile si bancheta spate rabatabila. Din pacate pentru cei care sperau un propulsor mai mare, aceasta versiune este disponibila doar cu unitatea de 1.4 litri.

Pentru clientii mai pretentiosi vor exista deja cunoscutele versiuni Ambiance, Preferance si Laureate, ce pot fi dotate cu ambele motorizari. Varful de gama, Prestige, va fi disponibil doar cu unitatea 1.6 litri si 90 de cai putere.

In comunicatul oficial Dacia se arata ca varful de gama, Prestige, va dispune de cateva noutati absolute in gama constructorului roman: aceasta va beneficia de tapiseria si armonia interioara de culoare bej. Principalele echipamente suplimentare fata de versiunea Laureate sunt jante din aluminiu, tapiserie bej, volan si maneta schimbator de viteza imbracate in piele, geamuri electrice spate si radio CD cu MP3.

Clientii pot alege, optional, vopsea metalizata si airbag-uri laterale fata.

In ceea ce priveste garantia oferita de constructorul roman viitorilor clienti Sandero, aceasta va fi extinsa pe o perioada de trei ani sau 100.000 de kilometri. Oficialii Dacia au declarat totodata ca prima revizie va fi fixata la 20.000 de kilometri.

Francois Fourmont, directorul general al Dacia, a declarat pentru Mediafax ca versiunea cu motorizare diesel a modelului Sandero va fi lansata abia anul viitor, intarzierea fiind cauzata de restrictiile de productie ale uzinei de la Pitesti si ale furnizorului de motoare alimentate cu motorina.

"Versiunile diesel pentru Sandero vor fi lansate anul viitor. Principalele motive pentru care am luat aceasta decizie sunt legate de capacitatea de productie atat a uzinei de la Mioveni, cat si a furnizorului de motoare diesel", a afirmat Fourmont cu ocazia lansarii modelului Sandero in Romania.

Intrebat daca vor fi lansate versiuni Sandero pe gaz petrolier lichefiat (GPL), Fourmont a spus ca Dacia analizeaza aceasta posibilitate, dar nu a luat nicio decizie in acest sens.

Tot in cadrul lansarii, oficialii Dacia au declarat presei ca 70% din unitatile produse de uzina de la Mioveni vor fi destinate exportului, constructorul roman mizand pe o cerere foarte mare in Europa.

 

Iata preturile fixate de Dacia pentru fiecare versiune de echipare a modelului Sandero:

 

Versiune de echipare 

Pret versiune cu motorul de 1.4 litri 

Pret versiune cu motorul de 1.6 litri 

Sandero 

6.890 euro

 

Ambiance 

7.350 euro

7.750 euro

Preference 

8.050 euro

8.450 euro

Laureate 

8.950 euro

9.350 euro

Prestige 

 

9.850 euro

 

 Echipari:

"Ambiance”: calandru cu bandou superior in culoarea caroseriei, baghete laterale de protectie gri, iluminare portbagaj, comanda reciclare aer.

Vopseaua metalizata, radio CD-ul, airbag-ul pasager si cele laterale fata, directia asistata, pot fi comandate optional.

Preference” poate fi comandata la preturi cuprinse intre 8.050 euro si 8.450 euro, in functie de motorizari. Echipamentele suplimentare fata de versiunea „Ambiance” sunt: radio CD, geamuri electrice fata, inchidere centralizata cu telecomanda, directie asistata hidraulic, airbag pasager si doua tetiere spate reglabile pe inaltime. Optional sunt disponibile vopsea metalizata, proiectoare ceata si airbag-uri laterale fata.

"Laureate”  este comercializata la preturi situate intre 8.950 euro si 9.350 euro pentru cele doua tipuri de motorizari disponibile. In plus, aceasta versiune este echipata cu retrovizoare exterioare electrice si degivrante in culoarea caroseriei, proiectoare de ceata, computer de bord, aer conditionat manual, volan reglabil in inaltime si bancheta rabatabila si fractionabila 1/3 si 2/3. Optional se poate alege vopsea metalizata, airbag-uri laterale fata, geamuri electrice spate, jante din aluminiu si radio CD cu MP3.

Taguri: Dacia, Sandero

Comentarii (95)

  • DACIA SANDEL
    TOATE BUNE SI FRUMOASE POATE LA ASTA II PUN SI BARA STABILIZATOARE!! SI NE TE MAI IA VANTU CAND TRECE TIRU PE LANGA TINE!!!
    0 0
  • ovidiu
    pt gm.....
    stai linistit sandero nu e asa de inalt ca logan si in plus nu l-ai testat inca deci nu vb fara sa verifici
    0 0
  • bubblegum
    Mie imi place ...
    Eu zic ca o sa fie un succes ... numai bine
    0 0
  • are si bara
    am verificat eu... are si bara stabilizatoare. e inclusa in pretul de baza ;)) pe mine cel mai mult m-a surprins placut introducere in varianta de baza a ABS-ului, AFU (pentru prima data la Dacia - adica era de asteptat sa o puna pe nush care varianta de varf... ) si repartitor de franta electronic (EBV)... e bine! si pretul mai la mic decat ma asteptam (tinand cont ca chiar sunt dotari care pe Logan te-ar duce mai mult daca le pui: garantia de 3 ani, ABS....)
    0 0
  • cozappz
    ESP?
    mai e pana in 2012 sau pun ESP mai repede? "...cat si a furnizorului de motoare diesel". Cine produce motoarele diesel pentru "Reno"?
    0 0
  • un om...
    dacia
    oare cand facem si noi masini? adica noi romanii...
    0 0
  • Iar scoate 7stele EURONK
    "Airbag" pasageri la optionale? asta e ceva de genul 1992. Faza cu "tapiseria si armonia interioara de culoare bej" mi se pare penibila, mai bine ar imbunatati calitatea plasticelor din interior, ca vara la soare "put". De laudat este exterioarul, care arata mult mai bine decat precedentul model, actualul model incadrandu-se perfect in gama de vehicole medii-mici. Motorizarea se incadreaza perfect, curioasa fiind garantia in nr de km. O parte desprinsa din "gloria comunista" este "Diesel-ul vine abia in 2009.", s-ar putea sa fie mult depasita pana atunci...Sa inteleg ca cei de la Dacia, o sa puna neuronii la naftalina, formula "mergem pe modelul asta pana cand nu se mai vinde" nu mai este valabila in zile noastre.
    0 0
  • mda
    pai sincer cred ca o sa fie un succes...adik arata mult mai frumos k loganu, ceva dotari in plus, sa zicem si motor dar auzit k e acelasi dp logan.
    eu zic SUCCES pt modelul asta

    phaaa ce o sa rad de un de aici de la mine :))
    are 18 si se lauda k ia luat tacsu logan nush ce versiune de 10000d euro =))
    0 0
  • Pret
    voi v-ati uitat cat costa?

    ce masina iti mai iei in banii astia?
    incercati sa va cumparati alta masina la 8-9 mii euro si o sa vedeti ca aveti tot ataea dotari ca in 7000 la Sandero !
    0 0
  • marca
    dacia pe grila din fata, renault pe volan...poate made in china pe eticheta!
    0 0
  • masina de lumea a treia
    dupa parerea mea aceasta masina este exact pt congo si irak!!nimic nou...aceasi calitate proasta...un interior de toata rusinea...plastic in proportie de 95%...iar aceea optiune cu nush ce tapiterie bej....rusine!!intradevar un aspect mai placut decat loganul....dar in fine....intr-un cuvant:DACIA!ABS....in 2009 avem si noi o masina care sa aiba cva ce altii ti-l ofereau din 1995....in fine 7000 dai 3000 face....bravo baieti tot asa...
    0 0
  • :)
    mda frumusica pentru romni care nu vor sau nu au sa dea mai multi bani pe o masine e buna
    0 0
  • andulex
    prestige
    Prestige parca avea numai versiunea de 1.6...s-a strecurat o greseala in stirea voastra...
    0 0
  • pentru andulex
    In tabel se strecurase o greseala insa in text am mentionat ca Prestige nu este disponibila decat cu motorul de 1.6 litri. Multumim!
    0 0
  • Armonia Interioara
    "varful de gama, Prestige, va dispune de cateva noutati absolute in gama constructorului roman: aceasta va beneficia de tapiseria si armonia interioara de culoare bej."

    Am si eu o intrebare: pentru Prestige macar, se pot comanda si 2 kg de armonie interioara de culoare liliachie? Multumesc frumos, am nevoie de acest raspuns pentru armonia mea interioara.
    0 0
  • Andrei Alexandru
    Armonie Interioara :)
    Mihai bine zis... Mama sa-mi vand masina sa-mi iau un Sandero... deh... Armonia interioara conteaza mult LOOOOOL
    0 0
  • Andrei Alexandru
    Armonie Interioara :)
    Mihai bine zis... Mama sa-mi vand masina sa-mi iau un Sandero... deh... Armonia interioara conteaza mult LOOOOOL
    0 0
  • Dumitru
    Pentru bzy
    vezi sa nu iti plesneasca vreo vena de ciuda!
    0 0
  • lol
    bun, nu cred ca doar la mine e problema asta.. dar nu pot sa citesc stirea fiindca reclama din stanga cu dacia sandero acopera putin textul din articol
    0 0
  • ion ion
    dacia saracilor
    mama deci...pe asta o asteptam...acum ma duc sa ma imprumut la banca 20 de ani ...sa-mi iau o dacia...cu volan.

    hmda... un jeg de masina ca restul masinilor frantuzesti...hai la parfumuri cu ele.
    0 0
  • pentru dori
    e de la tine :)
    0 0
  • deci
    deci la pretul asta nu are aer conditionat ? =))))
    0 0
  • Sandero
    Mai, nu toata lumea are bani de masina straina, sau altii au destula minte decat sa isi ia un golf 4, sau pasat din 2000 cu aceiasi bani cu care ia o masina noua, dar care pute a tigara sau are tapiteria imputita si care mai are 100000 km. Vii cu ea in tara si mai pica nu stiu ce si te costa reparatia mii de E. Asta macar ai garantie si nu te doare capu. Iar motoru de 1.6 e chiar ok pt greutatea masinii, eu zic ca o sa zburde. Concluzie: Daca nu ai bani de altceva merita sandero sau logan decat sa te dai in passat si la semafor sa pleci ca taximetristii k s-a scumpit motorina:)). Respect.
    0 0
  • adidagger
    cam scumpa
    e o masina cam mititica si cred ca e cam scumpa, scumpa .Oare aerbaguri pt. locul "mortulul" :) si laterale...cat??5-600E?radio-cd inca 6-700E un eleron si cateva chestii inca 1-2000E..e voila dacia de 7000E care face ...11000.Ca asa fac francezii vrei un mimim de confort platesti de nu te mai vezi!!! si apropo e pretul cu sau fara TVA?
    0 0
  • jos_taxa_auto
    nu e mica deloc...
    cine vrea masina mare sa-si ia 4X4, camion sau vapor... daca vrei spatiu, iesi din masina; in masina stai pe scaun nu te intinzi sa prinzi muste; e destul de mare sandero si pt. persoane cu gabarit depasit sau fixiste cu habitaclul... daca vrei spatiu, iesi in cosmos!
    0 0
  • E un succes
    Masina asta costa cam cat costa unele optionale la Audi, oricum vad ca discut numai cu milionari in euro aici pe forum, pt. ca banii nu sunt o problema, ce mai e 10000 de euroi pentru ei si oricum nu merge la agatzat fitzoase. Pentru noi ceilalti in schimb e bine venita. Masina noua cu garantie, consum mic, ieftina, dotari de bun simt, exact ce trebuie unui om normal.
    0 0
  • alkatraz83
    tot dacie ramane
    are pe grila dacia pe volan renault..tare asta cred ca`i facuta pt tarani de GR care pun stema de renault pe logan sau 1310. oricum mie nu`mi place masina... prefer corsa sau golf 4.
    frumusica este dar nu are dotari.. sa nu ai tu geamuri electrice ( spate) aer conditionat air bag.mai ales ca penru tarile care au aderat la UE ( cele care au aderat cu adevarat nu doar cu numele) din 2009 ESP`ul va intra in dotari standard fiind obligatoriu la noi nici sa`l vrei nu merge.
    0 0
  • Mecanicu'
    O afacere buna
    Din punctu' meu de vedere e o afacere buna.Atuurile Logan se pastreaza: pretul&spatiu interior.Ieftina si ca intretinere...ce sa mai vb,e clar! Ai nevoie de o masina si nu ai bani multi? Iti iei o Dacie, acum ofera si hatchback. Singura parere de rau este ca Dacia nu va evolua, cum a facut Skoda, pentru ca ar face concurenta Reno-ului :))
    0 0
  • Leonte Sorin
    Test Drive
    Am si eu o intrebare, pt cei care au vazut mai multe stiri despre sandero. Stie careva cand va fi disponibila pt un test drive in Romania? Ca asa noi tot zicem una alta dar cum se comporta la drum? E mai usoara si mai joasa decat loganul, deci nu pot compara.

    PS pt cei cu bani (de la mama sau de la tata): Nu mai comparati sandero cu masini precum corsa, golf, etc spunand ca nu are nu stiu ce dotari sau calitate. Poate nu v-ati uitat la preturile acelor masini acum (nu in 2000). Sandero e o masina ieftina cu dotari excelente (pe hartie, sa le si testam) pt cei ce vor o masina nou si nu au bani (si nici nule da mama tata). Daca vreti dotari si calitate la un hatchback de ce nu comparati Sandero cu Audi A3, nu sunt mai apropiate (sarcasm).
    0 0
  • sunshine64sm
    Hai să vedem cît co(a)stă !!!
    Ca şi Loganu de 5.000 de Euro, şi Sandero va costa tot 6.890 Euro, cum foarte frumos sîntem păcăliţi. Adică dacă eu mă duc acuma la aprozar şi scot din buzunar 6.890 Euro, primesc o maşinuţă. Da, da, da. Aţi ghicit noile replici din următoarea telenovelă ştiinţifico-fantastică. ŢEAPĂ. De TVA nu se pomeneşte nimic, tocmai ca preţul să pară mai mic. Hai bă fraţlor, pe cine vreţi să păcăliţi ??? Spuneţi frumos de la început că preţul este dublu decît acum, şi lumea va fi fericită. Că o să-şi ieie altă maşină. Evident. Şi hai să mai facem o socoteală: pentru anii 2020 (cine o să-i mai apuce) se trîmbiţeşte un salar brut de 1.288 Euro, şi pentru promisiunea de preţ din ziua de azi, un om cinstit are nevoie de 5,35 luni să nu mănînce nimic ca să-şi poată lua Sandero. Dar salaru net e mai mic, că trabă plătite impozitele şi sănătătile (de care nici aşa nu profit) şi atuncea cele 5 luni se mai lungeşte. Dacă Sandero este o maşină românească atunci cred că vi-e clar că nu e făcută pentru românul de rînd. Că cine are bani şi aşa nu se uită la Sandero. Dar vorbesc prostii: Sandero este o maşină bună, Sandero este o maşină superbă, Sandero este visul meu în materie de maşini. Este o minunăţie de maşină. Păcat cacei de la marketing se joacă cu preţurile. Salutare şi la mai mare :D
    0 0
  • Renault Sandel
    super carr -de la rromania
    Ce interior spatios, ce calitate a materialelor, siguranta ****** stele,arata mai bine ca BMW, bravo Renault NE-AI PROSTIT PE TOTI...nu mai cumpar masina straina cumpar SANDEl :P
    In ce fel or sa cante manelele ....:)))
    0 0
  • uite-asa
    uite-asa vorbesc unii p`aici sa se afle-n treba ca totu-i prost si pute si suntem idioti si nu se-ntampla nimik bun...de ce nu emigrati in primul rand, mai exista si puterea exemplului..de ce nu va laudati cu marile realizari ?!....(unii din voi aveti macar buletin ?) se vor cumpara destule, asa cum s-au vandut in draci si loganurile dar au fost destui sa le faca muci cu otet.....OARE DE CE SE CUMPARA-N DRACI ?!?!...aici e cheia...ca si reversul medaliei...de ce nu se vand in draci Rolls-uri ?!
    0 0
  • CLIO RECICLAT
    Aceiasi chestie ca si cu logan... clio reciclat! Pt ca e cel mai low cost model de la renault...daca aveau altul mai ieftin il foloseau pe ala!
    Caroseria decupata un pic altfel, aceleasi motoare... multa reclama si vraja. acelasi rahat in alt ambalaj ;)
    0 0
  • CRISTI 13
    ACELASI LUCRU DOAR CU ALTE HAINE!
    0 0
  • Ogelinho
    ATENTIE !!
    @sunshine "Dacia Sandero s-a lansat astazi si in Romania. Pretul de pornire a fost fixat la 6.890 de euro (cu TVA)."

    Nu te mai ambala atat si citeste mai atent.

    Mie unu imi place mult Sandelu` :D
    0 0
  • Romania...o tzara pline de "jenii" in care oricine isi da cu pararea
    prea putine dotari pentru un asemenea "tam-tam". iar faimoasa garantie e de ochii lumii...oricum toate reviziile se platesc din buzunarul omului...deocamdata cea mai convenabila solutie este o masina second-hand...la 4-5000 de euro iei un opel astra din 2001-2003 de toata frumuseatea si va garantez eu ca mergi mult si bine...ca sa nu mai vb de comfort dotari tinuta de drum...VW de ce o putut sa produca asa modele frumoasa pentru SKODA si SEAT, iar "RENO" ne crede niste gunoieri?
    0 0
  • decat sa iei un sandero la 10mii,maipui 2mii si iei kia care este mult peste renault
    0 0
  • cioco pitesteanu
    mare ti-e gradina Doamne!
    Foarte multi alienati isi dau cu parerea!,...culmea cretinismului atingand-o un cretinoid care se-ntreba cand vor face si Romanii masini?Mai cap de bou,in tari super motorizate ca Franta,Germania,Olanda se asteapta la un logan MCV aprox 6 luni!ce spui de asta?,...numai ca acolo nu prea exista fitzosi in sensul rau al cuvantului,cum sunt multi idioti/idioate la noi care fac economie la manacare,locuiesc in garsoniere,...dar in schimb au rate cat China ptr asi plati o masina f scumpa raportata la veniturile lor!vorba parazitilor"cei mai prosti sunt taranii de la oras!
    1 0
  • are cumva si piele la10miieuro sa tot tapiterie naspa. asta nu este masin de romania. este o bataie de joc.
    0 0
  • Cristi
    ce minunatii.
    Eu propun ca fiecare user care posteaza sa aibe o poza la permis pe www.imageshack.com, altfel sa i se stearga postul. Ca sa evitam multe din comentariile de prisos de aici.
    0 0
  • pmc30srl
    sandero :):):)
    Aceeasi Marie cu alta palarie!!!...si cu bineinteles mult depasitele motoare de la Renault,pe care ei nu le mai folosesc in Franta de 10 ani,dar au muuulte pe stoc si le vand la amaratii de romani.In 3 cuvinte: un Logan mic(si la fel de slab).
    0 0
  • Toate bune
    Bai eu nu stiu cum va desurcati voi cu AC manual,dar eu am fost cu un logan vro 300 km(caldura mare moncher) avand AC-ul pornit si m-a durut capul si urechea doua zile. Pana nu baga astia clima (poate prin 2015) nu cumpar dacia poate sa fie si 3000 euro, merg cu fiesta mea cu clima, care apropo costa cat prestiju da are clima. Poate pt cei care nu au probleme dinastea nu conteaza foarte mult. Hai bafta si avetzi grija la volan.
    0 0
  • ION ION
    Nissan Versa
    Izbitor de asemanatoare cu Nissan Versa 2008. Se pare ca doar au imprumutat designul de la ei si l-au ajustat pentru Dacia....sau sa fie invers? Hmm, oricum, doua masini identice.
    0 0
  • Sandero uahahahahahahahaa
    Baaaah panaramelor cum pute-ti conduce asemenea cataracte de vehicule. Un sfat prietenesc, stati departe de: Dacia, Renault, Citroen, Fiat, Kia, Daewoo, etc. Luati-va o masina facuta cu simtul raspunderii chiar daca e mai scumpa. Nu uita in viata nu esti decat o singura data si mai trece si al dreacului de repede. :))
    0 0
  • oameni fara minte
    cum a aparut sandero se si gasesc tarani care sa comenteze pe aici
    0 0
  • floryn
    sandero
    si ce vreti ma sa va dea la banii astia???
    0 0
  • klaudio
    Dacie ...cu volan de Renault!!!!??
    vedeti foto....
    0 0
  • politica de preturi tipic romaneasca
    enervant este faptul ca nu poti adauga unele optionale la modelul de baza. De exemplu AC, gasesti deabia la modelul de 9000E si esti obligat sa iei radioCd fara mp3 (oare cine le mai furnizeaza azi )si alte cateva lucruri inutile.
    0 0
  • bai nene, dacia tot dacie moare, poa` s-o cheme si Săndel :)))))))) mai bine merg cu Olticu inca 10 ani
    0 0
  • silviu
    dacia
    daca nu ma insel, producem automobile sub "tutela" renault de 48 de ani, aproximativ...
    sa te scremi 48 de ani sa "iesi" pe piata cu asa ceva... ma doare... ne-am crezut buricele pamantului... cum zice si manelele... uite ca nu putem mai mult, asta e...
    0 0
  • sandoka
    for all
    Eu zic ca cei care tot dau din papagal sunt acele persoane care nu au avut ce manca in prima lor tinerete, iar acum daca au mai vandut parintii ceva terenuri sau locuinte stau cu nasul pe sus si merg in masini mai de fitze. De fapt ei sunt fustratii societatii cu un coeficient redus de inteligenta. Ce tot aveti cu saraca masina sandero, e o masina la standarde europene zic eu. Cred ca voi astia cu masini mai titzoase, la sh nici macar nu stiti tabla inmultirii, sa nu mai vb de fac..
    0 0
  • gigicu
    dacia sombrero
    scump si slab dotat,au cam umflat gogoasa
    0 0
  • burzum
    fuck manele
    nenicilor. este un pret cat de cat corect.ce nu mi se pare ok,este ca iti baga pe gat radiocd-ul de cacat de la renault daca vrei AC.in rest este ca si garsoniera pe langa apartamentul cu 3 camere,platesti mai putin si traiesti mai inghesuit.nu mai criticati atat,oamenii in celelalte tari isi iau masina care le este de folos nu ca la noi,toti manelistii obositi isi iau nu stiu ce masini de fite si ei de abia daca au bani sa bea o bere.adio tara de manelisti
    0 0
  • e un gunoi in comparatie cu alte masini swi chinezi fac lucruri mai bune
    0 0
  • marius
    sandero VS idiotii
    Pai bine ma fratilor,de logan ce sa zis, ca e urat ca e scump,ca nu e dotat,ca se rastoarna,ca rugineste,se conduce prost,e prea inalt,cu un spate de sifonier,dulapu lu bunica s.a.m.d. dar uite ca s-au vandut cateva sute de mii de loganuri asa ca...tinand cont ca sandero arata mult mai bine si e si mai dotat sigur se va vinde cel putin la fel de multe. Ganditiva co foarte multe firme vor cumpara acesta masina ca fiind masina de servici, si deja astia de la renault deja isi fac targhetu. Eu zic o treaba cine vrea sandero sa isi ia e bun si asta si cui nu ii place sa raspunda la intrebarea asta: ai bani de A8, CLS ,7 series,???
    0 0
  • Gabriel.BRD
    LOooooooL, volan de Renault, si pe masca semnul DACIA. :))) Cum ar fi Skoda cu volan de VW sau Aston Martin cu volan TATA MOTORS :))))))
    0 0
  • adriana
    raport reanult-dacia
    daca vreti sa stiti niciodata nu comparati o dacia cu un renault, chiar daca are mai multe dotari: stiti ce inseamna DACIA:
    d= daca
    a = ai
    c= cap
    i= ia
    a= alta

    deci " dac ai cap ia alta"

    este posibil la o dacia sa ajunga la pret de renault?atunci nu va plangeti ca lumea cumpara o masina straina mai sigura decat una romaneasca dar nu la fel de sigura cu aceiasi bani
    0 0
  • columbeanu
    balbal
    un fel de clio din 2000 combinat cu ford fiesta 2004
    = corcitura dacia sandero , numai eleganta ptr tariceanu care mai nou sio dat q7-le pe mountain bike , poate dai acuma bicicleta pe dacie sa vedem ce eco mai esti tu mai mai
    0 0
  • mircea
    10miiEu.
    Cu banii astia iti iei un Fiesta NOU cu airbag...geamuri electrice, aer ABS+EBD, Cd, si inca multe altele...In plus Cd-ul este in varianta standard si credeti-ma pe cuv. ca am Fiesta de 1,4 si nu o sa o dau pe 2 Sandero sau 3 loganuri. La 10mii de Eu iti iei masini noi la fel de mari si de puternice la Sandero...Doar ca sunt "FORD" "FIAT PUNTO " si multe alte mari Marci...Succes celor ca isi vor cumpara, si celor care si-au cumparat LOGAN cu faruri albe...BLEAH
    0 0
  • Dienutza
    tara de bogati (sau de ratati?)
    Citind aceste posturi imi dau seama ca s-a umplut tara de manelisti idioti care daca n-au passat/rahat Sh Tdi nu se simt ei bine la agatat curve pe centura. Bai manelistilor, mai sunt si oameni care muncesc pentru banii dati pe o masina noua si isi si doresc una noua corecta ca si raport calitate /pret. Nu toti vor sa miroasa besinile nemtilor si olandezilor. Iar de 10000 euro la Sandero full, abia iti iei un rahatel de peugeot 107 , un C1 sau juma` de bicicleta in 3 usi numita si vw polo. Dar greu se mai educa maimutele maneliste care nu inteleg ca o masina e pentru a o folosi in functie de necesitatile tale si nu pentru a te da mare cu un jaf SH la alti prosti , adica prietenii din gasca ta. PS : mai spunea unu` mai sus ca miroase palsticul la Logan vara. Nu ma ,ala e mirosul jegului tau de taran prost de la oras!
    0 0
  • sandero
    mie ca femeie imi place.daca si cinsumul este mic ,ok
    0 0
  • Catalin
    seamana cu subaru
    ma daca te uiti foarte atent parca aduce putin cu noul subaru :)) asa ca ar trebui sa fim mandri
    0 0
  • Dorim ca preturile sa fie accesibile pentru buzunarele romanilor. si speram ca preturile date sa fie cele reale.e cel mai frumos model fabricat in Romania
    0 0
  • razvan adrian
    dap...
    cum era vb aia cu aia care invart volanul de renaul pe dacie...:) oricum bv dacia, o masina potrivita pt nivelul de trai si economia din romania, tot romanul are logan de ce nu sandero akm, eu inca astept 10-12 airbag-uri, ESP, comp. bord si altele si nu optionale! dara parca totusi as recomanda octavia, am vz la tv un spot cu 10.000E, dai 3000 in plus, stangi un pic din buci dar nu exista comparatie! bafta!
    0 0
  • Andrei
    Grila si volanul
    Pt cei care comenteaza aiurea ca are pe grila scrie dacia, iar pe volan Renault....mai oameni buni chiar asa prost stati cu simtul de observatie?? Autorii articolului au pus poze diferite si aiurea...uitat-va la roti: o sa vedeti ca una are capace "dacia" iar alta are jante "renault"...deci SUNT POZE CU MASINI DIFERITE, nu este aceeasi masina in toate pozele..iar despre manelism, passat si tzaranie, s-a zis deja tot ce se putea zice si sunt total de acord....BRAVO DACIA!!! Esti pe drumul cel bun ;)
    0 0
  • ptr. andrei
    dar tu la dacia lungan daca nu ai vazut in interior si volan de ranault...mai bine taci...daca tu traiesti numai din poze...laso balta...
    0 0
  • sunteti de kk
    dece faceti asta voi cei de la AUTOMARKET... nu-l lasati pe om sa-si spuna parerea...ati primit o plasticata si ati inceput sa stergeti
    0 0
  • raspuns pt bzy 34 \ masini de mana a treia
    Inseamna ca nu ai vazut ce masini au cei din irak sau congo. si nu te mai infoia asa ca nu=ti sta bine. fiecare cu ce poate.
    0 0
  • motor 1.4 mai bun?
    Oare sa fi remediat problema la 1.4? Pierde ulei in draci de la primii 1000 km :((
    0 0
  • SANDEL
    de kaka
    Toti vorbiti de caliate si de optiuni, cei care sustin ca DACIA este o masina buna ori nu stiu ce vorbesc ori fac si ei pe interesanti, piesele masinilor franceze sunt mai scumpe decat piesele unei masini germane. Si la drumurile noastre ati terebuie piese ca mai trebuie sa manince si gura celor de la service. Asa ca luati SANDEL !!!!!!
    0 0
  • pretentii
    da de cand atatea pretentii pe voi fratzilor ca nu aveti ce manca dar nu ati da bani pe o masina noua si ieftina preferati un SH ,ei bine mai iesiti pe afara si vedeti ca in ue nu prea se mai fac pretentii; mica si sa consume putin ca tot cu 10 km/h o sa mergi in buc. asa ca ... ce altceva vreti de la o masina de oras?
    0 0
  • sandero
    pt. toti ofticatii intrebare "daca a-ti primi un sandero gratis a-ti mai fi asa de acizi ?"
    eu am o super nova si sunt f multumit de ea, la banii nostri si la drumurile noastre ce vreti fratilor ? cei care nu au ce face cu banii sa isi cumpere un cadilac
    0 0
  • DACIA
    Daca Ai Cap I-atzi Alta.:))
    0 0
  • Bogumil
    SuperDacia
    Cine are 9000 de euro cumpara o masina adevarata , de ex. vw , audi , cu care nu ai treaba ani de zile , chiar daca are 200000km la bord . V-ati interesat vreodata cat va costa intretinerea la un logan sau renault fata de vw sau audi ? Daca nu , veti fi foarte surprinsi sa aflati ca va costa jumatate din pret intretinerea unei masini germane decat a uneia "romanesti" . Dupa ce se termina garantia . Sau puneti in calcul si faptul ca daca vreti sa iesiti la piata cu un logan de 2 ani care are 100000 km la bord , veti primi cam 50 % din pret . Maxim
    0 0
  • taranushilor
    o natie de manelisti
    am citit si am ramas uimit de cata prostie este in mintile voastre si cat potential de prostie vad:)) succes in continuare:))
    fiecare sa-si cumpere ce vrea si sa-si vada de ale lui,de ce va fute grija k unu arunca kishtoacele de tigari din dacia logan iar altul din vw passat?? tot needucati si nesimtiti ramaneti,nu conteaza in ce masina esti,va cetati k prostii :)) succes
    0 0
  • logan 1,6 16 v 105 zmei
    logan
    salutari...noi romanii santem mai catolici decat PAPA de la ROMA...sa va explic ....tot romanu spunea ca de cand e fab dacia nu avem un model mai european ,cand au venit frantuji au scos loganu tot noi am zis ca nu e nici cum dar...atentie toata europa asteapta 6 luni pt o masina ...dar noi romani sustinem sus si tare ....ca nu e nimic de logan...atentie eu am personal un logan deci stiu cum merge,am 70000 km in ATENTIE 1 AN SI 5 LUNI....astept comentarile unor cetateni care au masini de masini...NU DE ASTEA NATIONALE!NO CCCEEEEAAAUUULLLEEESSS
    0 0
  • gabi s
    aceeasi varza...
    pacat de design... arata destul de bine, dar interiorul e d kkt, la fel ca la logan. si motoarele, aceleasi verze (1.4 - 75 de cai???? slab...). oricum, romanul de rand o s'o cumpere; asa suntem noi, ne multumim cu putin si prost, de'asta nu se schimba nimic in kktu' asta de tara...
    0 0
  • danniel
    tot aia
    Decit o dacie noua mai bine o masina SH de dincolo ca oricum te tine mai mult si oricum am alt confort.
    0 0
  • mirela
    dacia logan-sandero
    e mult mai bun loganul eu sunt multumita de ce am
    0 0
  • sandero
    Unii dintre voi nu ati avut sau condus niciodata un Logan...Altii nu aveti poate nici permis de conducere...Am Logan si sunt multumit...Sta bine pe sosea,nu pierde ulei cum spunea cineva,am 60.000 km in doi ani si l-am condus in toate stilurile:de la demaraje cu 5000 rot/min si pana la mers calm.Nu m-am rasturnat si cu toate ca nu are ABS,am reusit franari bune in situatii de urgenta.Mai fratilor,am condus pana acum peste 200.000 km si stiu cum se conduce o masina.Consumul este bun,daca stii sa conduci masina...Asa ca,nu va dati voi importanta,care poate aveti acum 19-20 de ani si ati vazut si voi o masina.In principiu,e bun..la pretul la care l-am cumparat eu :6800 E.acum doi ani si ceva.Mai mult nu merita.Sa fim cinstiti.La banii astia,ce vreti?un Mercedes?Maturiza-ti-va si mai ales ,invatati limba romana....
    Apropo,ce zicea un ciudat : "te ia tiru ",nu te ia TIR-ul dupa el,fii sigur de asta.
    0 0
  • logan
    Hai ca m-ati enervat rau... Care piese sunt asa de scumpe la Logan ? Un far 200 Lei,o aripa fata 200 Lei , un butuc roata fata cu etrier si placute de frana,400 Lei,un brat inferior 150 Lei,...etc,ce ,e mult ? O capota fata 400 lei, cu cat cumperi o capota fata la mana a doua de Audi A6 ????,sau un brat inferior de suspensie ?hai mai terminati cu comparatiile astea ciudate ...Ce credeti ca un ornament bara de protectie de Audi A6 e mai ieftin ca unul de Logan ?vorbiti prostii.Ma refer la piese noi ,nu folosite de altii si cumparate de fraieri.Am vazut si din aceia care au cumparat la mana a doua masina scumpa,si apoi,ba l-a lasat electromotorul,ba a schimbat distributia,apropo,cu cat faci distributia la o masina straina din 2005 ?,La Loganul meu setul costa 190 Lei si o fac eu.Piesele nu sunt de la Autoeuropa,sunt de la magazine.
    0 0
  • design
    da astia de la Clio incoace nu mai stiu sa deseneze nimic????? Ca toate sunt la fel!
    0 0
  • Ciprian
    Sandero-perspective
    Cu un aspect fresh, arata mai inchegata, desi platforma tehnica, motorizarile si finisajele de bord au fost preluate de la Logan; cat intr-o mare masura si design-ul de la Clio cel nou; ca pret si variante asemanatoare, la varianta de baza merge , desi iti poti lua noul Hyundai I10; iar pt varianta de 10.000, cum spuneau si ceilalti, poti opta pt skoda fabia, fiesta; sau dc. nu, cu Hyundai Accent; daca vrei second, un singur dealer recomand care ofera standard garantie 12 luni ( intrati pe http://www.tiriacautorulate.ro/ )si veti gasi masini second de calitate; ca optionale este pacat ca se livreaza numai pachete echipate dupa strategii de marketing globale si nu este oferit aerul conditionat la varianta de baza si abs-ul de exemplu; in rest... o sa fie un succes cel putin ca si loganul, numai bine. Cu stima, Ciprian
    0 0
  • sandero
    Salut Ciprian.Imi place ca ai o parere impartiala.La tiriacauto,m-am uitat,sunt masini bune,dar scumpe...garantia aia se regaseste in pret. Despre dotarea standard cu clima si ABS,cred ca putem discuta.Multe masini au in dotarea standard clima si ABS,dar pretul este mai mare.Nimeni nu iti da asa ceva pe gratis. Ar putea pur si simplu sa puna varianta cea mai ieftina cea cu clima si ABS... Dar atunci masina ar fi 8000 Eur sau mai mult si nu ar fi la indemana oricui.Eu am un Logan fara clima si ABS,pentru ca atata mi-am permis.Daca era mai scump nu imi permiteam.Deci,eu zic sa lasam pe fiecare sa-si cumpere ce-si permite,nu ?Oricum,parerea mea ramane neschimbata,ca decat sa dau 8-9000 Eur pe o masina de 140.000 km,mai bine iau una la acelasi pret,noua si cu garantie,pe care o conduc eu 140.000 km si o vand.E adevarat ca au alt confort,dar asta are garantie si e noua...
    0 0
  • Ciprian
    raspuns mau 65
    asa este stimate domn, un singur lucru mai doresc sa punctez ca perspectiva doar, intamplator m-am uitat pt mitsubishi colt, care are dimensiuni apropiate de logan de exemplu aproape 4 m lungime, 1.69 latime si 1.55 inaltime, iar vopseua metalizata costa 130 euro euro fara tva( adica 155 cu tva), iar la logan costa 250 de euro! , ma intreb cum este posibil ca o masina facuta in europa (Coltul fabricat in Olanda), sa coste vopseaua metalizata mai putin decat la dacia logan, in conditiile in care cu totii stim, mitsubishi nu este o marca slaba, este o companie japoneza cu traditie si performanta; si atunci stai si te gandesti daca este normal asa ceva.... daca cineva poate sa imi explice rational, economic, acesta diferenta.. as aprecia foarte mult. Cu stima, Ciprian
    0 0
  • sandero
    lasand la o parte masina,am o parere foarte proasta despre producatori,casetofonul este deosebit de urat si scump,vopseaua metalizata de asemenea este scumpa.Sunt cam hoti.Adevarat,Colt este frumos.Avem totusi avantajul Loganului,ca fiind de productie interna si vandut in numar foarte mare,vom gasi incet si piese bune la mana a doua,de la masini lovite.Am vazut un Logan rasturnat,refacut doar din componente de caroserie la mana a doua.Ar fi multe argumente pro si contra,si in fond fiecare cu gustul sau...dar in principiu Logan nu este chiar rau.Rai sunt astia cu piesele de origine foarte scumpe.Mai vorbim,va salut.
    0 0
  • tot sandero
    Revin ca am uitat ceva>vopseaua nemetalizata de la Logan este foarte subtire si fiind neprotejata cu lac,se zgarie foarte usor.Un sfat doritorilor de Logan,luati vopsea metalizata si garantie pe 3 ani.Oricum,reviziile periodice la Logan sunt mai ieftine cala alte masini.
    0 0
  • Bradshow
    e o mica dif
    Am cumparat o skoda din 2003 cu 95000km si nu imi ofera decat FULL OPTION fara piele..(clima, xenon cu tot tot ce se poate pune full pe o skoda) si smecheria este ca peste 2 ani o vand la 300e dif...si atunci hai sa mergi cu sandero care e hotie pe fata..si apropo de agariciu ala de mai sus care zicea ca cei din strainatate stau 6 luni la comanda pentru Logan..ba tatutu tu ce crezi ca e Logan?MAYBACH?numai la ala stiu ca se sta 6 luni...sau si tu esti EMO?sau ai vreo masina de bulgaria
    0 0
  • nu e nici o masina perfecta
    nici o masina nu e perfecta o sa gasiti diverse cusururi si la bmw, mercedes da nimeni nu vb despre ele
    0 0
  • sandero
    bine zici domnule juan.Fiecare cu gustul sau si cu posibilitatile sale.Am vazut Sandero... Dezamagit .Loganul e cum e dar Sandero,e ca dracul de inalt pentru fizicul sau...Restul e cum stim.Putin interiorul e schimbat , daca il lasau cu 10 cm mai jos, poate mai era ceva.
    0 0
  • robert
    fiecare cu ce isi permite
    salutare voua! este adevarat ca nu este nu stiu ce masina,dar fiecare cu ce isi permite asta este parerea mea mai ales la drumurile soselelor pe care le avem,nu stiu ce sa mai spun!cu stima si respect!
    0 0
  • numai sa va vaitati sunteti buni
    veniti numai cu tampeni k masina sh ,k opel ,k fiesta ,k bmw ....dar de ce nu veniti cu preturile unei revizi sa vedem comparatile...eu unul detin un logan si o skoda tour amandoua noi revizie logan 30mi km -70 euro ,skoda 30 mii km 156 euro ...deci sunt in pierdere si au cam aceleasi dotari
    0 0
  • logan&sandero
    logan
    intradevar o masina ca audi,wv sau ford raman masini indiferent de varsta lor...dar la o mica comparatie intre un logan si o astfel de masina costurile sunt mult mai mici si este foarte greu sa gasesti o masina la 10000 eur cu aceste dotari(ma refer la una noua)asa ca fiecare vb pe buzunarul lui si la felul cum sa vandut este un succes si deocamdata ramane masina romanului
    0 0
  • imi place foarte mult asi dori sa stiu cum pot sa o cumpar in rate
    0 0
  • portul
    foarte frumos
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru