Electrician concediat pentru fotografii in uzina GM

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 02.06.2008
Un electrician al uzinei GM din Ontario a fost concediat pentru ca a fotografiat viitorul Camaro

Esential

28 de ani lucrase electricianul la uzina GM din Ontario.

Constructorii auto sunt foarte secretosi atunci cand vine vorba despre modele noi sau planuri de viitor. Mai mult decat atat, fabricile in care se asambleaza modele ascunse de ochii presei functioneaza dupa reguli stricte privind accesul la informatii.

Un caz recent, semnalat in Statele Unite, dovedeste ca regulile nerspectate atrag consecinte neplacute. Uzina General Motors din Oshawa, Ontario, este foarte stricta atunci cand vine vorba despre angajatii sai, care nu au voie sa patrunda in incinta unitatii cu telefoane mobile dotate cu camera foto.

Un electrician, care lucra de 28 de ani in cadrul uzinei, a nesocotit aceste reguli si a intrat in fabrica cu un asemenea telefon mobil. Mai mult decat atat, electricianul a facut cateva poze unui model pilot Camaro, destinat testelor, aflat pe linia de asamblare.

Barbatul a aratat apoi fotografiile copiilor sai care, impresionati, le-au publicat pe internet. Oficialii uzinei au aflat de xistenta fotografiilor si, desi acestea nu dezvaluiau mare lucru din viitorul Camaro, au decis concedierea electricianului care a incalcat regulamentul de ordine interioara.

via | Autoblog

Taguri: Camaro

Comentarii (2)

  • AndreiRN
    Corect
    Unde este lege nu-i tocmeala.
    Crea un precedent greu de combatut in viitor.
    0 0
  • bogdan
    tati
    deci practic copii au dis la concedierea lui :)))))))) super tare frate
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru