Enco Exclusive "îmbracă" în două culori BMW X6

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 31.08.2010
Casa de tuning Enco Exclusive a pregătit un pachet de accesorii special pentru BMW X6. Modelul german primeşte astfel un aspect mai agresiv şi o caroserie în două culori.

Esential

23 de inch este dimensiunea jantelor pregătite de Enco Exclusive pentru BMW X6.

A trecut ceva timp de la ultimul kit de tuning pregătit pentru X6. Chiar şi aşa, există nume din industrie care nu au uitat de modelul bavarez, şi manifestă interes acum, la mai bine de trei ani de la lansare. Enco Exclusive, un tuner nu foarte popular în industrie, a vrut să ofere europenilor propria interpretare a SAC-ului german şi a pregătit un kit care modifică radical aspectul exterior.

Primul impact vizual puternic îl oferă caroseria vopsită în două culori, un gri metalizat, combinat cu un negru mat. Aspectul agresiv este subliniat însă şi de spoilerul frontal nou, cu prize mari de aer, de bosajele mai largi, de pragurile laterale impunătoare şi de ţevile de eşapament duble.

Toate elementele sunt inspirate de kitul de caroserie propus de divizia de performanţă a BMW pentru vârful de gamă X6 M. Pachetul de accesorii este completat de un set de jante Enco-Jura, din aluminiu, cu o dimensiune impunătoare, de 23 de inch.

via | gtspirit

Comentarii (4)

  • Ma da toti se intrec in a schimba ceva la X6 sau orice alt BMW.
    6 0
  • .marius.
    @bmw
    Pai daca exista cerere.
    5 2
  • mda
    caruta in 2 culori!! semnul de pe jante parca e de la porsche:))) e urat si asa x6 asta..
    5 5
  • @edit80
    X6 nu este o masina pt toata lumea. Si eu credeam ca este urat la inceput, dar acum este deja o legenda, desi este produs de cativa ani. Il vad destul de des pe strada , asta inseamna ca oamenilor le place.
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru