EXCLUSIV: BMW Seria 5 GT, spionat in timpul testelor

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 12.05.2009
Automarket va prezinta fotografii spion cu noul BMW Seria 5 GT. Modelul surprins de fotografi arata aproape la fel ca versiunea concept a lui Seria 5 GT.

Dupa cum v-am obisnuit, Automarket va prezinta in exclusivitate pentru Romania fotografii spion cu noul BMW Seria 5 GT. Fotografii de la Carpix au surprins acest model in timpul testelor organizate prin Munich. Exemplarul surprins arata exact la fel ca versiunea concept a lui Seria 5 GT si ne da de inteles ca versiunea de productie va fi dezvaluita in curand. Cel mai probabil, noul BMW Seria 5 GT va fi dezvaluit la Salonul Auto de la Frankfurt.

Design-ul acestui model a fost inspirat de cel al lui X6 si BMW considera ca a creat un nou segment odata cu Seria 5 GT. Astfel, modelul a fost caracterizat ca fiind un Progressive Activity Sedan, ce imbina spatiul si confortul oferit de un SUV cu eleganta unei limzine si capacitatile dinamice ale unui sedan. Unul dintre elementele noi ale acestui model este posibilitatea de a deschide portbagajul fie ca un hatchback, fie ca un sedan.

Pretul de baza al viitorului Seria 5 GT este de 37.000 euro, pe cand cea mai puternica versiune a acestui model va costa circa 65.000 euro.

Constructorul bavarez intentioneaza sa vanda numai 100.000 unitati Seria 5 GT. Noul model BMW va beneficia de gama de motorizari disponibila pentru viitorul Seria 5.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru