EXCLUSIV: BMW testeaza M3 GT4 de serie!

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 19.10.2009
Inginerii BMW testeaza versiunea de productie de serie a lui M3 GT4, model destinat competitiilor. Acest model va fi vandut in serie limitata in perioada viitoare.

Fotografii de la Carpix i-au surprins pe cei de la BMW in timp ce testau ceea ce se crede a fi versiunea de strada a lui M3 GT4. Acest model pare sa fie o versiune mai performanta a lui M3, care ar putea fi derivata din M3 GT4, modelul de competitie dezvoltat de BMW pentru pasionatii marcii.

Dupa cum puteti observa, bara fata a exemplarului testat are fante de aer mai mari, iar portbagajul a primit un eleron destul de mare. Potrivit unor surse, modelul din imagini testeaza si sistemul de regenerare al energiei cinetice pe care il va folosi noul M5 F10. In ciuda zvonurilor din industrie, modelul testat nu este versiunea CSL a lui M3, deoarece BMW nu va comercializa un asemenea model pe caroseria E92.

Cel mai probabil, exemplarul surprins de cei de la Carpix este versiunea GT4 a lui M3 care va intra intr-o serie de productie limitata. Exemplarele limitate vor fi vandute echipelor particulare, pentru a fi utilizate in competitii de turisme. Mai mult decat atat, constructia acestor exemplare de serie limitata ar putea fi pasul pe care il face BMW pentru omologarea modelului M3 in cursele FIA-GT.

 

Comentarii (2)

  • Andrei
    Arata foarte bine , chiar imi place
    3 0
  • Adrian
    .
    Daca este vreo versiune "hardcore" accesibila publicului larg , adica "road going car" imi pare rau sa afirm dar.. nici nu s-a nascut rs5 si deja este cam .. mort.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru