EXCLUSIV: BMW X5 facelift, spionat intr-o parcare

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 11.09.2009
Automarket va prezinta imagini cu noul BMW X5 facelift surprins de fotografii de la Carpix intr-o parcare. Modelul a primit un facelift complet, care va fi dezvaluit abia anul viitor.

Fotografii spion de la Carpix au surprins noul BMW X5 facelift in versiunea de pre-productie. Exemplarul surprins prezinta toate elementele noi create de designerii BMW pentru modelul X5, cu toate ca acestea sunt camuflate bine. Din ceea ce putem observa, modelul X5 facelift are un set de bare de protectie noi, un set de blocuri optice frontale noi si o noua pereche de stopuri.

Blocurile optice si stopurile noului BMW X5 facelift par sa fie inspirate din cele ale lui Seria 5 GT si ale lui Seria 7, dar acest lucru este inca neclar in acest stadiu al dezvoltarii, deoarece elementele respective sunt camuflate serios. Oglinzile laterale sunt mai mari, iar cele doua bare pentru prinderea bagajelor pe plafon sunt schimbate. Pe langa modificarile mentionate mai sus, X5 facelift are si un interior nou, care ar putea primi noua generatie iDrive si un display LCD mai mare.

Gama de motorizari a lui BMW X5 ar putea primi si propulsorul 5.0i de pe X5, in versiunea xDrive. Cel mai probabil, inginerii BMW au operat imbunatatiri si la nivelul trenului de rulare, pentru a micsora frecarea si a obtine performante superioare.

Facelift-ul lui BMW X5 este asteptat sa debuteze la inceputul anului viitor la Salonul Auto de la Detroit (ianuarie) sau la Geneva (martie).

 

Comentarii (3)

  • Inca un facelift?

    ps: Ati mancat un f.
    4 0
  • whats so facelifted about it?
    1 0
  • 5.0i de pe x5 sau x6?
    Gama de motorizari a lui BMW X5 ar putea primi si propulsorul 5.0i de pe X5, in versiunea xDrive???
    Nu inteleg....poate de pe X6!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru