EXCLUSIV: Fratele mai mare al noului Chevrolet Spark

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 06.03.2009
Fotografii CarPix au reusit sa surprinda in teste un prototip Chevrolet cu dimensiuni mai mari decat cele ale proaspat lansatului Spark.

Chiar daca versiunea de productie a modelului de clasa mini Spark a fost bine primita de publicul prezent la Geneva, oficialii contructorului american nu s-au imbatat cu apa rece. Se pare ca Chevrolet pregateste un frate mai mare pentru Spark, cel putin judecand dupa ultimele fotografii spion surprinse de cei de la CarPix.

Specialistii au surprins in teste un prototip de dimensiuni mai mari decat Spark, care poarta logo-ul Chevrolet. Imaginile nu tradeaza foarte mult din liniile vehiculului de teste, acesta fiind intens camuflat. Cu toate acestea se pot observa manerele usilor spate pozitionate pe montantul C, asemeni modei lansate de Alfa Romeo 147 si unele modele Seat.

Fotografiile care surprind interiorul dezvaluie punctele comune pe care prototipul le impartaseste cu proaspat lansatul Spark.

Comentarii (3)

  • Adrian
    Nenea din imagine
    Degeaba va chinuiti sa ii stergeti fata la nenea soferu` intr-o poza daca in cea de langa ii se vede clar mufa.
    0 0
  • slider
    fata
    partea din fata aduce a mitshubishi colt. probabil ca este o generatie noua a lui aveo, sau un inlocuitor al acestuia. dar aveo tocmai a primit de curand un facelift mai pronuntat.
    0 0
  • andr3i
    Spark
    tot o zdrenta k Spark o sa fie.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru