EXCLUSIV: Mercedes ar putea crea un coupe cu patru usi bazat pe Blue Zero

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 18.05.2009
Automarket va prezinta prima imagine prelucrata digital cu aspectul unui coupe cu patru usi bazat pe Mercedes Blue Zero Concept. Modelul va folosi elemente provenite de la A-Klasse si B-Klasse.

Dupa ce Mercedes-Benz a creat primul coupe cu patru usi, CLS, producatorul german ar putea crea inca un model de nisa. De aceasta data, Mercedes va aborda tema coupe-ului cu patru usi pe modelul B-Klasse. Urmatoarea generatie B-Klasse va fi lansata in anul 2011, iar modelul derivat din aceasta ar putea fi lansat in acelasi an. Automarket va prezinta prima imagine prelucrata digital ce surprinde aspectul viitorului model Mercedes-Benz.

Modelul din imagine se numeste BLS si este o interpretare a conceptului Mercedes-Benz Blue Zero, ce preia anumite elemente de la viitorul B-Klasse. Design-ul partii frontale al acestui model este preluat in mare parte de la Blue Zero Concept, pe cand partea posterioara este inspirata din primele imagini cu viitorul B-Klasse. Blocurile optice au fost inspirate de noul E-Klasse, si sunt formate din patru bucati. Mercedes BLS va fi un model care va imbina stilul cu spatiul pe aceeasi platforma. Modelul va imparti platforma sa cu viitoarele A-Klasse si B-Klasse si ar putea fi disponibil si intr-o versiune hibrida.

Comentarii (4)

  • ...
    ... mai nou si versiunile hatchback sunt coupe-uri la Mercedes. Daca vor continua tot asa cred ca mai tarziu vor lansa un tractor coupe, sau macar coupe-cabrio :))
    2 0
  • ionica
    cam urat
    mai da asta clar ca ii volvo
    1 0
  • Interesanta abordare, mie unul imi place.
    1 0
  • cat timp nu e oficial si e ceva prelucrat de cineva dupa parerea mea e degeaba rau de tot
    desi tre sa admit k arata ok, sa vedem partea oficiala k pana atunci toate premisele astea is in opinia mea degeaba
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru