EXCLUSIV: Noul BMW X3, primele ipoteze

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 10.12.2007
Automarket va prezinta o prima imagine ipotetica a viitoarei generatii X3. Cuvantul de ordine: sportivitate.

Esential

2010 este anul in care va aparea pe piata viitoarea generatie a lui BMW X3.

La doar cateva luni de la lansarea facelift-ului operat de BMW lui X3, Automarket va ofera o prima ipoteza stilistica a ceea ce trebuie sa insemne a doua generatie a SUV-ului compact de la BMW. Noul BMW X3 va aparea pe piata in 2010 si va scapa, cel mai probabil, de problema pretului, considerat de foarte multi destul de piperat. Cu un design mult mai agresiv decat cel al generatiei actuale, BMW X3 va deveni ceea ce germanii vor sa numeasca "o compacta sportiva cu valente estetice de SUV".

Va disparea versiunea de 2.5 litri (160 CP), in locul acesteia urmand sa soseasca un propulsor de 3.0 litri si 300 de cai (acelasi de pe 335i), fapt care va duce la imbunatatirea sistemului de racire si ventilatie (gurile de aer frontale vor fi ceva mai mari in acest caz).

Schimbarile radicale ale filosofiei X3 se datoreaza faptului ca, la ora lansarii noii generatii, modelul german se va afla fata in fata cu o paleta de competitori extrem de bine infipti, Audi Q5, Infiniti EX sau VW Tiguan urmand sa isi ceara partea leului pe segmentul SUV-urilor compacte.

Taguri: BMW, X3

Comentarii (15)

  • ma leshi
    Prea multe face lift-uri si cosmetizari de carton la o masina de plastic pentru patroane de alimentara si "studente" incadrate pe norma de noapte. aici in Timisoara categoriile sociale au masina asta, care nu e ieftina, nici incapatoare, nici de teren si nici de lux. Dar e bmw si se vinde la romani, care vor jeep de lux in care sa care mobila lu bunica si ouale de la sat. un combi nu e bun ca nu poti sa intri in hartoapele din cartierele rezidentiale cu strazi desfundate. Devenim o societate de carton si ne-o facem cu mana noastra. iar bmw profita si face o caruta cu motor biturbo. Pfui...
    0 0
  • Respect
    Bine spus Geo, ai dreptate ce mai.
    0 0
  • Corect...
    Corect! Stai sa vezi in Bucuresti cine conduce asemenea cartoane... de la curve de lux la neveste de senatori... vazut din strada ...nici nu-ti dai seama de diferenta... :)
    0 0
  • YMihai
    daca ...
    daca piatza cere ...atunci oferi !!! Ce importanta are ca sunt sau nu patroane de alimentara ??? Ele cer masina ??? BMW le-o ofera. Constructorii care nu tin seama de cererea pietii nu mai exista demult sau sunt in declin economic.

    Bravo BMW !!! (urat facelift oricum...sper sa nu ramana asa)
    0 0
  • pt geo si restul ca el
    vulpea cand nu a ajuns la struguri a spus ca-s acri...asa si voi.
    0 0
  • Victor
    De acord cu Geo
    Din pacate asa este....si vorba ta....nu se incadreaza masina asta in nici o categorie(nici de teren, pe strada nu e prea deosebita). De unde s-a plecat cu ideea de SUV si unde s-a ajuns...pacat...
    0 0
  • Geo...again
    Strugurel cel Acru
    Dreptate ai cand spui de struguri, insa chiar fomist nu sunt. Am o masina buna de care ma folosesc cu bine. Am conus de la Dacie la Matiz si Golf turbo la Seria 5. Dar BMW asta nu imi place. E asa un compromis eftin.Din dorinta de a epata neamul romanesc cumpara multe (nu zic orice) dar sunt alegeri mult mai potrivite. La fel cum un prieten m-a sunat la 3 noaptea sa merg cu cablu sa il remorchez ca a ramas impotmolit cu un Tuareg. Rusine...
    0 0
  • kkt
    ce e asa de exclusiv la rahatul asta ,dak nu e nik oficial si unu care nu are ce face se pune sa deseneze totul e un mare bullshit
    0 0
  • andrei
    hmm sportiv
    cine spune k mashina asta e urata ..atunci nu stie c e aia o mashina adevarata ..probabil atzi condus doar dacii,cei drept e o kestie d gusturi.
    Oricum nu cred k asha va arata noul X3.
    Shi pentru cei kre spun k cei kre conduc un X3 sunt nu stiu cum shi nu stiu cum nu au de cat sa ramana la 1310 a lor.... yo unu imi doresc o astfel de mashina..pacat k nu mi-o permit ink...mult respect celor cu bun simtz
    0 0
  • bRRRRRRRRRRR
    Mama mia , da` urita mai e...............
    Specific teuton : scump , urit si nu foarte bun......
    0 0
  • mda..
    inteleg ca e penurie de subiecte, dar decat sa publicati fotografia asta prelucrata in photoshop de un amator, mai bine nu publicati nimic.
    0 0
  • Eh na
    voi judecati masina punando in comparatie cu cine o conduce in romania. pai sunteti prosti. Uitati in alte tari si o sa vedeti ca BMW X5 nu este o masina de "carton" ci o masina foarte apreciata care a lasat pe multa lume cu gura cascata. daca o fi sa comparam masinile cu cine le conduce ar trebui sa spunem ca BMW-urile sunt conduse numai de tigani, manelari si alte mizerii. Fiti seriosi oameni buni. sa ajunga si tara noastra de cacao sa faca masini ca BMW-ul si apoi sa deschideti gura
    0 0
  • 31255789996544421654587e ori
    "Mama mia , da` urita mai e...............
    Specific teuton : scump , urit si nu foarte bun......"
    un adevarat specialist..cuvantul lui merita luat in seama../:)
    0 0
  • martiz
    fi-mi-ar scarba!!!
    Ce uratenieeee.a innebunit lupu
    0 0
  • sa va fie rusine!
    Nu sunt tigan nici manelist,pacat ca Bmw vinde asemenea masini unor specimene care fac de ras specia umana.Eu conduc un BMW 330 xd de 231 de cai si vreau sa va spun ca e prima masina adevarata din viata mea.Am avut pe linga dacia masini coreene ,fratuzesti,etccare sunt niste cartoane adevarate.Voi habar nu aveti ce vorbiti.Eu abia astept noul x3 si dupa un drive test va mai scriu,probabil de la bordul unuia ....Mai documentati-va mai uitati-va si urcati la volan apoi vobiti cinstit nu cu rautatea celui care nu-si permite.
    Ii stiu pecei ca voi de pe drum.Ma provoacati si vreti sa-mi aratati ca masina voastra e mai tare desi nu e BMW si daca uneori va reuseste e pt.ca nu-mi pun mintea cu voi sau nu am chef,ciupalacilor!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru