EXCLUSIV: Noul Saab 9-5 spionat in Suedia

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 19.03.2009
Fotografii spion de la Carpix au surprins noul Saab 9-5 in timpul testelor de iarna.

Desi viitorul marcii suedeze Saab este inca incert, departamentul de dezvoltare al acestei companii este pus pe treaba. Fotografii spion au surprins noul Saab 9-5 in timpul testelor de iarna. Modelul este bazat pe platforma lui Opel Insignia, iar singura diferenta dintre cele doua modele este data de lungimea mai mare a lui 9-5.

Saab 9-5 va debuta in luna septembrie a acestui an, suedezii urmand sa lanseze si versiunea SportCombi ulterior. Versiunea wagon a acestui model va fi lansata la sase luni dupa ce Saab 9-5 Sedan va fi introdus pe piata. Din pacate pentru fanii Saab, producatorul suedez nu pregateste o versiune CombiCoupe a lui 9-5.

Comentarii (1)

  • Combi Coupe
    In primul rand SAAB trebuie sa supravietuiasca si sa devina independent. Dupa ce isi vor consolida pozitia vor putea dezvolta modele noi, renuntand astfel la cele facute sub tutela GM. Abia atunci se va putea spera la revenirea la superbele Combi Coupe.

    Fanii SAAB care, dezamagiti si jigniti de faptul ca GM n-a inteles filozofia firmei suedeze si au introdus in modelele SAAB o adevarata orgie de piese Opel, au renuntat sa mai cumpere masini noi si isi ingrijesc cu multa pasiune vechile lor 900 si 9000. Sunt convins ca acestia vor reveni atunci cand SAAB va fi independent si va produce din nou masini cu o tehnica si un design aparte, fara "strop" de Opel in ele.

    Mult succes SAAB!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru