EXCLUSIV: Prima fotografie spion cu interiorul lui Aston Martin Rapide

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 03.04.2009
Aston Martin Rapide a fost din nou spionat pe Nurburgring. De aceasta data fotografii au reusit sa surprinda si interiorul supercarului cu patru locuri.

Chiar daca actuala criza economica se resimte si pe segmentul de lux, marile nume din industria auto nu renunta la dezvoltarea unor modele noi, capabile sa atraga mereu persoanele cu putere financiara.

Segmentul coupe-urilor cu patru usi a devenit foarte tentant dupa ce Mercedes a inregistrat un succes deosebit cu CLS. Porsche nu a stat cu mainile in san si a lansat de curand Panamera iar Aston Martin pregateste deja Rapide.

Constructorul britanic ar fi trebuit sa dezvaluie candidatul sau pentru segmentul coupe-urilor cu patru usi inca de la Geneva, insa perioada economica pe care o traverseaza intreaga industrie auto a afectat ritmul normal al lansarii.

In prezent britanicii testeaza versiunea de serie pe circuitul de la Nurburgring, dovada fiind ultimele fotografii surprinse de specialistii de la CarPix. De data aceasta, setul de fotografii include si prima imagine spion a interiorului.

Sub capota viitorului Rapide se va afla cel mai probabil un motor V8 de 4.7 litri, imprumutat de pe Vantage 420.

Asa cum o spune si numele, propulsorul va oferi 420 de cai putere si un cuplu motor de 470 Nm.

Productia supercarului cu patru locuri va demara la sfarsitul acestui an, AstoN martin intentionand sa produca scoata pe poarta fabricii aproximativ 2000 de unitati pe an.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru