EXCLUSIV: Supercarul Lexus LF-A se pregateste de lansare

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 21.09.2009
Ultimele fotografii spion au surprins supercarul japonez cu camuflaje timide, pe parcursul unor teste finale efectuate pe Nurbugring.

Desi ce o vreme nu s-a mai auzit nimic despre viitorul Lexus LF-A, fotografii spion au avut grija sa aduca din nou in prim-plan supercarul japonezilor. De aceasta data, modelul sportiv a fost surprins pe parcursul unor teste efectuate pe Nurburgring fara prea multe camuflaje.

Noile imagini tradeaza designul spoilerelor, un deflector posterior si cel mai probabil un set de lumini LED pentru blocurile optice fata si spate. Sub capota se va afla cel mai probabil un motor V10 de 4.8 litri, capabil sa produca pana la 600 de cai putere, combinati cu o masa redusa obtinuta prin folosirea fibrei de carbon in abundenta. In acest mod, inginerii japonezi se asigura ca viitorul LF-A poate fi inscris in elita supercarurilor mondiale.

Prezentat sub forma de concept in ianuarie 2005, viitorul Lexus LF-A este asteptat sa debuteze oficial in cadrul Salonului Auto de la Tokyo, care isi va deschide portile luna viitoare. Desi au anuntat ca LF-A va fi lansat ca un model 2011, se presupune ca japonezii incearca sa "sustina" popularitatea Salonul de la Tokyo, grav afectata de lipsa participantilor, prin dezvaluirea supercarului.

via | CarPix

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru