Faceţi cunoştinţă cu primul Jaguar XJ decapotabil!

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.08.2011
Pentru că o variantă decapotabilă a actualului Xj se lasă aşteptată, specialiştii de la Newport Engineering au pregătit un acoperiş din pânză cu acţionare automată.

Dacă Jaguar nu s-a gândit la o variantă decapotabilă a limuzinei XJ, au făcut-o preparatorii de la Newport Convertible Engineering. Specializaţi în decapotarea maşinilor cu acoperiş fix, cei de la Newport Engineering au folosit doar varianta cu ampatament mărit a modelului britanic, pentru a păstra o capacitate decentă a portbagajului.

Potrivit comunicatului oficial emis de Newport, modificarea limuzinei Jaguar a fost, de departe, cea mai dificilă sarcină pe care au avut-o de îndeplinit. Tocmai de aceea, compania specializată în astfel de modificări a stabilit un preţ de pornire destul de piperat, 130.000 de dolari, dar justificat având în vedere costul acoperişului, 50.000 de dolari.

Pentru această sumă, clienţii vor primi un acoperiş din pânză şi un mecanism de rabatare care nu creşte masa maşinii decât cu 18 kilograme, comparativ cu versiunea de serie. Pentru a păstra integritatea habitaclului, Newport a folosit elemente de ranforsare din aluminiu în zona laterală şi posterioară a modelului de lux.

via | Egm

Comentarii (7)

  • Bibicul
    Made in India sau China? :)
    4 4
  • .marius.
    Foarte urat atarna panza aia si bucatile alea de plastic menite sa uneasca acoperisul cu montantii,se vede ca mai trebuie lucrat.
    Dupa eventuale imbunatatiri estetice, si-ar merita pretul.
    2 1
  • @
    O masina care merita banii.
    @Bibicul: Made in British ! Nu are nici o legatura ca TATA MOTORS conduce Jaguar, asa cum nici Geely (brand cu reputatie proasta), conduce VOLVO.
    0 2
  • ****
    nu conteaza unde e facuta sau cine sunt sefii.....Bravo Jaguar (coroana neagra )
    1 0
  • grigore
    @marius @bibicul
    frustratilor
    4 2
  • Hihihi
    jos cultura
    Auzi si la ala: "Made in British"... succes la BAC in sesiunea de toamna, ce sa zic...

    Nu vad logica pt "creatia" astora.
    5 0
  • @ScorpyonVAG
    se zice England, nu british, si e la fel de british precum e loganul romanesc.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru