Familia regala din Abu Dhabi este interesata de achizitia Opel

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 07.04.2009
O publicatie germana a relevat faptul ca familia regala din Abu Dhabi este interesata de preluarea companiei Opel.

Dupa cum stiti, General Motors se staduieste sa vanda compania germana Opel. Din pacate, americanii nu au reusit sa gaseasca un investitor viabil pentru Opel, ceea ce a dus la necesitatea cererii unui ajutor din partea statului german. Potrivit publicatiei germane Westedeutschen Allgemeinen Zeitung, reprezentantii familiei regale din Abu Dhabi s-au intalnit cu oficialii germani aflati la conducerea regiunii Rin-Westfalia.

Cele doua parti au discutat despre o infuzie de capital in schimbul actiunilor Opel. Daimler a primit deja un ajutor din partea unei companii detinute de guvernul din Abu Dhabi, compania germana marindu-si capitalul cu 9.1 procente pentru a putea vinde actiuni arabilor.

Pana acum Opel a discutat cu o serie de potentiali investitori cum ar fi BMW, Daimler si PSA Peugeot-Citroen. Din pacate pentru Opel, niciun producator de automobile nu s-a aratat interesat de o potentiala fuziune sau achizitie. In ultima perioada, General Motors a incercat sa separe Opel si Vauxhall de concernul american pentru a putea gasi mai usor un potential investitor.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (2)

  • Profesoru'
    Gramatica
    corect "straduie" nu "se straduieste" !

    Aveti 2 clase?
    0 0
  • mircea
    @Profesorul
    Conform ultimei editii a DOOM, ambele variante sunt corecte.

    Multumim de atentionare. Un ton mai adecvat ar fi fost ceva mai bine primit.

    Mircea Mester
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru