Ferrari 430 Scuderia primeste vizita tunerilor de la Novitec Rosso

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 20.10.2009
Supercarul italian a fost modificat pentru a fi capabil sa dezvolte pana la 747 de cai putere. Novitec Rosso si-a botezat creatia Edizione 747.

Chiar daca locul sau a fost luat de 458 Italia, Ferrari 430 ramane in atentia marilor case de tuning cu versiunea Scuderia. Novitec Rosso a anuntat un nou pachet pentru vechiul supercar italian, care se va numi Edizione 747.

Asa cum o spune si numele, sub capota supercarului se afla motorul V8 standard, capabil sa ofere insa o putere totala de 747 de cai la 8500 de rotatii si un cuplu motor de 738 Nm. Aportul de putere este considerabil, avand in vedere ca versiunea de baza dispunea de numai 510 cai putere. Rezultatul final a fost posibil multumita instalarii unui bi-compresor si a unui sistem complex de supraalimentare. In plus, sistemul de racire beneficiaza de un radiator separat.

Resursele transmise puntii spate reusesc sa propulseze noul 430 Scuderia Edizione 747 de la 0 la 100 de km/h in 3.4 secunde si sa ii asigure un sprint de la 0 la 300 de km/h in 22.9 secunde. In aceste conditii, viteza maxima poate atinge 351 de km/h.

Pentru a imbunatati tinuta de drum a supercarului, Novitec Rosso a pregatit un set de suspensii de performanta, care coboara garda la sol cu 30 de mm.

Tunerii s-au gandit insa si la situatiile in care supercarul trebuie sa treaca peste limitatoare de viteza si a montat un sistem de ridicare, care mareste garda la sol cu 40 de mm.

Look-ul exterior este personalizat de o culoare galbena mata a caroseriei, de un deflector din fibra de carbon, de jante NF3 de 20 de inch cu pneuri Michelin Pilot Cup si blocuri optice frontale pe fond negru.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru