Ferrari a prezentat 11 imagini noi cu 458 Italia

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 27.08.2009
Ferrari a dezvaluit 11 imagini noi cu modelul 458 Italia, supercar pe care il va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt. Printre acestea stau si doua imagini clare cu interiorul acestui model.

Italienii de la Ferrari au prezentat primele imagini clare cu interiorul lui 458 Italia, model care va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt. Noul supercar din Maranello prezinta un interior cu un design deosebit, care reprezinta un pas inainte in materie de ergonomie. Astfel, Ferrari 458 a eliminat toate comenzile montate pe coloana de directie, chiar si semnalizatoarele si comezile stergatoarelor fiind amplasate pe volan. In spatele volanului stau atat o serie de functii secundare, cum ar fi comenzile sistemului audio, cat si padelele de comanda ale cutiei de viteze, care sunt amplasate astfel incat sa poata fi folosite cu usurinta indiferent de unghiul la care este bracat volanul.

Partea din dreapta a bordului incorporeaza comenzile sistemului multimedia si comenzile sistemului de navigatie. La fel ca la Ferrari Enzo, sistemul VDA de control al stabilitatii si tractiunii poate schimba toti parametrii de functionare ai vehiculului doar prin rotirea unui comutator de pe volan.

Setarile disponibile sunt Race, CT off si CST off. Sistemul VDA controleaza atat raspunsul motorului si al cutiei de viteze, cat si comportamentul franelor si al suspensiei. Sistemul monitorizeaza toti parametrii vehiculului, si avertizeaza soferul daca are pneurile prea reci sau daca nu a incalzit inca motorul in mod corespunzator. Totodata, daca vreunul din parametrii monitorizati iese din grafic, sistemul VDA avertizeaza soferul sa fie precaut, pentru a evita un incident neplacut.

Via | Jalopnik

Comentarii (9)

  • Scuderia
    Superb, fiecare parte a masinii are o linie indrazneata si nemaintalnita. In poza 3, parca este un Enzo mai mititel....
    7 3
  • ferrari Shit
    nu-mi place
    3 18
  • Narcis
    Dar ei cine sunt?
    2 0
  • inca o dovada ca exista masini pur sange , cui trebuie sa-mi vand sufletul pentru asha ceva? :)))
    4 4
  • Dntzky
    breathtaking
    Ferrari s-a autodepasit din nou. E absolut incredibila masina asta!
    5 1
  • superb

    ( totusi puteau sa gaseasca o solutie mai interesanta la blocurile optice pe spate )

    in rest .... daca il gasiti pe cumparatorul ala de suflete ... scrieti un mesaj p'aici ;)
    1 1
  • ??
    sunt singurul care observa niste diferente intre pozele ce o ilustreaza din spate adica poza 2 si 5? in poza 5 are linii de chinezarie-pare photoshopeala amatoriceasca / by the way nu tot pe ce scrie ferrari e obligatoriu sa fie the best in design(sunt fan ferrari) / si mai e o gura de aer langa far ce nu prea se leaga
    1 0
  • -
    e urata rau. si asta si california. cele mai urate masini pe care le au cei de la ferrari. degeaba au performante mari ca arata naspa...f430 si f430 scuderia sunt mai frumoase de 100 de ori decat asta...
    0 1
  • Hunter
    what a piece!
    What a piece of shit! But this piece of shit is so beautiful that makes me wanna eat it! scuzati engleza de balta. asta mi-a venit in minte cand am vazut-o prima data.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru