Ferrari va construi 12 exemplare 599 HGTE exclusiv pentru China

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 06.10.2009
Ferrari sarbatoreste vanzarile de pe piata din China cu ajutorul a 12 modele exclusive, create special pentru cea mai mare piata de desfacere pentru Ferrari din acest an.

Piata auto din China va putea beneficia de 12 exemplare unicate de Ferrari 599 HGTE create special pentru aceasta. Constructorul italian de automobile exotice a ales sa creeze aceste modele pentru piata din China pentru a sarbatori faptul ca aceasta este cea mai mare piata auto pentru Ferrari si cea mai mare piata auto din lume. Editia speciala a lui 599 HGTE este disponibila exclusiv pentru piata din China.

Cele 12 exemplare speciale ale acestui model sunt bazate pe 599 echipat cu pachetul HGTE si beneficiaza de anumite accente create de un artist chinez. Lu Hao a vopsit butonul de pornire in verde si a inlocuit cifrele de la turometru cu caractere chinezesti antice. Totodata, clientii acestui model vor primi un set de genti de voiaj, pe care a fost brodata o harta cu Drumul Matasei, ruta comerciala pe care a calatorit exploratorul italian Marco Polo.

Editia speciala a lui Ferrari 599 HGTE este vopsita in Rosso Fuoco si are un acoperis vopsit in gri, similar cu cel al lui 599XX. Motorul si celelalte elemente ale acestui model nu au fost modificate fata de cele prezente pe 599 HGTE.

Oficialii Ferrari nu au anuntat pretul acestor modele.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru