Fiat 500 va fi disponibil si in Statele Unite ale Americii

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 04.05.2009
Robert Nardelli a confirmat faptul ca Fiat 500 va fi omologat in curand pentru vanzarea pe piata din Statele Unite ale Americii.

Robert Nardelli, directorul Chrysler, a confirmat zvonurile privind lansarea lui Fiat 500 pe piata din Statele Unite ale Americii. Potrivit declaratiei lui Nardelli, Fiat 500 este in curs de omologare pentru vanzarea pe piata din America de Nord. Modelul italian ar putea fi distribuit prin reteaua de dealeri a companiei Chrysler.

Daca cererea pentru acest model va fi suficient de mare, Chrysler ar putea produce Fiat 500 intr-o fabrica din Statele Unite ale Americii. Pana cand acest model va fi destul de popular pe piata, americanii vor importa Fiat 500 din Europa. Modelul sub-compact de la Fiat este deja disponibil in Mexic, avand un pret de pornire situat sub 17.000 dolari.

Odata cu declararea falimentului companiei Chrysler, Robert Nardelli s-a retras din functia de director al concernului american Chrysler. Nardelli a insistat sa sublinieze faptul ca a ales sa renunte la aceasta functie si nu a fost obligat sa demisioneze, cum a fost cazul omologului sau de la General Motors, Rick Wagoner.

Directorul Fiat, Sergio Marchionne, ar putea sa il inlocuiasca pe Nardelli in functia de director al companiei Chrysler.

Via | Leftlane

Comentarii (1)

  • Circotasul auto
    super
    Super , o sa il vinda ca breloc pentru balenele lor
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru