Fiat: "Vrem 5 facelifturi pe modelele Chrysler in 18 luni"

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 25.09.2009
Sergio Marchionne, predintele Fiat, si-a exprimat dorinta ca americanii de la Chrysler sa lanseze cinci facelifturi in doar 18 luni.

Grupul Fiat isi doreste mult revitalizarea brandului american Chrysler. Cea mai buna dovada este initiativa lui Sergio Marchionne, presedintele italienilor, de a reimprospata aspectul gamei. Potrivit unor surse neoficiale, boss-ul Fiat a cerut ca cinci modele Chrysler sa primeasca un facelift pana la sfarsitul anului viitor.

Se pare ca modelele vizate sunt Chrysler Town & Country, Dodge Caravan, Jeep Compass, Jeep Patriot si Dodge Caliber. De asemenea, este de asteptat un facelift si pentru proaspat revenitul Chrysler PT Cruiser, insa momentan nu se cunoaste data sosirii acestuia.

Decizia italienilor se pare insa ca a lansat o problema pentru Chrysler, care nu dispune de personal suficient pentru a aduce pe piata la timp produsele cerute de Marchionne. Drept pentru care, constructorul american a inceput deja sa reangajeze designerii, inginerii si cercetatorii pe care ii trimisese acasa.

via | Thetruthaboutcars

Comentarii (5)

  • @Bogdan - ati gresit poza
    Parca seamana cu un Passat :)
    0 4
  • Misiune Imposibila
    Pentru Fiat o sa fie foarte greu poate imposibil sa renasca din cenusa Chrysler si Dodge.Trebuie o investie uriasa.Niste facelifturi mai mult le da timp de gandire italienilor ce anume o sa faca cu aceste branduri.Singurul care cred ca va merge este JEEP.
    1 1
  • @Automarket
    Ati auzit unele zvonuri, hai sa le spunem surse neoficiale ca marca Dodge va fii retrasa in viitor de pe piata europeana?
    1 1
  • AndreiRN
    Dodge
    De 20 de ani am folosit Dodge si ma multumit.
    1 2
  • tov. Gicutu
    pt. AndreiRN
    Eu cred ca minti.
    1. nu ai inca 20 de ani
    2. marca era Hotweels ( licenta era de la Dodge)
    Vezi ca pe MiniMax au seriale noi
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru