Ford Fiesta ar putea avea o versiune dedicată lui Ken Block

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 29.07.2010
Ford ia în considerare lansarea unei versiuni speciale a modelului Fiesta, dedicată exclusiv lui Ken Block, omul care a devenit celebru prin drifturile sale. Versiunea ar putea ajuta la promovarea lui Fiesta pe piaţa din SUA.

Ford ar putea lansa în viitorul apropiat o versiune specială a modelului Fiesta, dedicată în special pieţei din Statele Unite. Este vorba despre o ediţie semnată de Ken Block, pilotul devenit celebru după seria de drifturi Gymkhana.

Deşi nu este un nume sonor în Campionatul Mondial de Raliuri, Ken Block se dovedeşte a fi un personaj foarte popular în rândul internauţilor americani, care au apreciat în mare măsură evoluţiile acestuia pe Youtube. Ford pune mare preţ pe promovarea online, drept pentru care ar putea alege să asocieze numele mignonei Fiesta cu cel al lui Block.

Întrebat recent dacă este la curent cu intenţiile Ovalului Albastru, Ken Block a declarat că au existat discuţii în acest sens. "Momentan nu a fost luată o decizie definitivă, dar am discutat despre un Fiesta ceva mai special."

via | autoblog

Comentarii (3)

  • Vortex66
    hehe
    Sa arate fix ca cea din poza :X aur
    0 4
  • lui ken
    mai bine ii dedicau una de jucarie ,este praf ca si pilot de raliuri numai fanfaronada este de el
    6 1
  • subscriu la cele spuse de RTI. E un bufon nu un pilot. Mai bine i-ar dedica o editie Fiesta Jack-ass... prietenii stiu de ce.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru