Ford Kuga 2.5 Turbo Individual vine la Paris

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 29.09.2008
Ford Kuga 2.5 Turbo si programul Invidual de la Ford vor debuta impreuna la Paris.

Ford va prezenta la Salonul Auto de la Paris, pe langa Ford Kuga 2.5 Turbo si alte premiere,. cea mai importanta dintre acestea este reprezentata de pachetul Individual.

Ford Kuga Individual se diferentiaza de varianta standard prin kit-ul aerodinamic, cu un design inspirat din conceptul Iosis X. Pachetul contine evazari ale aripilor, bare noi fata si spate, cu 50 de milimetri mai joase. Grila fata cromata complementeaza aspectul exterior agresiv al lui Kuga. Usile au primit un set de bandouri noi, toate elementele noi fiind finisate intr-o nuanta de arginitiu. Exceptie face difuzorul aer din bara spate,care este vopsit in culoarea caroseriei.

Exteriorul este completat de un set de jante de 20 inch echipate cu anvelope de 255/35 ZR 20.

Interiorul lui Ford Kuga 2.5 Turbo prezinta pachetul de echipamente optionale care incep cu scaunele imbracate in doua tipuri de piele: nappa moale pentru sezut si spatar si o piele mai dura pentru restul suprafetei. Designerii Ford au schimbat si materialele de la consola centrala, acestea fiind acum finisate intr-o nuanta lucioasa de alb, aleasa special pentru a se asorta cu nuanta exterioara a modelului.

Toate elementele de exterior si interior vor fi disponibile clientilor Kuga incepand cu anul 2009. 

Via | Carscoop

Taguri: Ford, Kuga

Comentarii (11)

  • plumbiX
    Intrebare
    Benzina sau diesel? Si ceva mai multe detalii despre motor daca exista.
    0 0
  • dragut
    ...dar ma intreb cat 30.000 E va costa o varianta modesta ...!?
    0 0
  • Cat costa un Kuga ?!
    As vrea sa stiu un pret,motorizare,mai multe detalii,etc. Arata bine in orice caz. S-au dat producatorii la SUV-uri,crossovere,etc. Sa "bage" mare ar fi bine daca ar fi si sccesibile la pret.
    0 0
  • Raspuns la intrebare
    Evident ca benzina. Este vorba de celebrul 2.5 turbo dezvoltat de volvo, de pe focus-ul st. Ma mir ca nu stie toata lumea :) Am glumit.
    0 0
  • motorizare
    Motorul de 2.5 litri turbo de pe Ford Kuga este pe benzina.
    Dupa cum am scris mai sus, atat Ford Kuga 2.5 Turbo cat si Pachetul Individual de la Ford vor aparea in prima parte a anului 2009.Abia atunci vor fi anuntate oficial preturile.
    0 0
  • Becleanu
    vazu-i unu
    daca nu ma insel, l-am vazut din mers in intersectia de la Mures Mall(era la expo), arata foarte bine din lateral.
    0 0
  • fordistu
    alte detalii
    http://www.independent.co.uk/life-style/motoring/road-tests/road-test-ford-kuga-20-808361.html
    informatii de prin aprilie 2008 pe site : preturi de pe la 25.000 - 28.000 Euroi, consum oficial 5.33 l/100km
    0 0
  • @fordistu
    Pretul afisat pe acel site este valabil doar pentru Marea Britanie.De asemenea, preturile difera de la un stat la altul. In testul facut de jurnalistii de la The Independent a fost testat Ford Kuga cu motorizarea 2.0 TDCI.
    0 0
  • noul kuga
    intr-adevar arata f bine. preturile la cel pe motorina de 2.0 litri si 136 cai sunt de ceva timp pe site-ul ford (undeva intre 27 si 30 k), rezonabile daca le compari cu de-alde tiguan. am facut si un drive si pot sa spun ca sta f bine pe sosea, insa se simt cele cateva sute de kg in plus (1.6 tone).
    0 0
  • Gabriela
    Ford Kuga
    arata foarte bine si functioneaza la fel de bine, am facut test drive cu el. poate fi vazut si testat la BDT VEST. varianta existenta acum cu destul de multe dotari costa 28000 eur.
    0 0
  • comparativ
    Am vazut Koleos,am vazutKuga-doua clase peste,pt.Ford.Renault nu se dezmint-s-au invatat la bani pt. nimic(ca si nemtii -unde sunt Golfutile de altadata?)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru