Ford Kuga primeste pachetul Individual si un kit sportiv

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 10.09.2008
La Salonul Auto de la Paris Ford va dezvalui un kit sportiv si pachetul Individual pentru crossover-ul Kuga.

Ford va aduce la Salonul Auto de la Paris o noua versiune de motorizare pentru Kuga dar si un bodykit sportiv asortat cu un interior marca Individual.

Astfel, dupa Fiesta si Mondeo, un alt model Ford se alatura programului de personalizare Individual, care aduce modificari importante la nivelul interiorului. Noul bodykit si pachetul Individual vor fi regasite pe versiunea de 2.5 litri benzina, de 200 de cai putere, ea insasi o premiera in gama constructorului american.

Interiorul Ford Kuga Individual va beneficia de materiale de calitate si de finisaje mult mai bune. Tapiseria scaunelor va avea doua tipuri de piele fina, separate de cusaturi de culoare gri, contrastante. Interiorul va capata o nota aparte multumita insertiilor din plastic de la nivelul consolei centrale, portierelor si a plansei de bord, insertii finisate in culoarea Piano White.

La nivel exterior, detaliile care atrag atentia sunt bosajele vopsite in culoarea caroseriei, spoilerele fata si spate redesenate si mai coborate cu 50 de milimetri.

Eleronul spate, grila remodelata si pragurile laterale noi completeaza bodykit-ul sportiv. Un alt element distinct sunt jantele de 20 de inch din aliaj cu pneuri de 255/35 ZR20.

Toate accesoriile care vor debuta in premiera pe Kuga cu ocazia Salonului Auto de la Paris vor putea fi comandate de clientii Ford incepand cu prima jumatate a lui 2009.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru