Ford Mustang l-ar putea înlocui pe viitorul Capri

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 09.08.2011
Viitorul Ford Capri ar putea fi o versiune entry-level a noului Mustang, echipată cu un motor EcoBoost cu patru cilindri în linie, spun italienii de la Autoblog.

Vreme de ani la rând, zvonurile privind întoarcerea lui Capri au înflăcărat inimile fanilor Ford. Ultimele zvonuri despre acest model sugerau că acesta va deveni un coupe sportiv cu platforma lui Focus, care urma să se lupte cu Volkswagen Scirocco, Hyundai Genesis şi cu viitorul Toyota FT-86. De data aceasta, zvonurile indică un Capri bazat pe viitorul Mustang, al cărui debut este aşteptat în anul 2014.

Ford a ales să producă modele globale, iar cele mai bune exemple ar fi Focus şi C-Max, oferite pe toate pieţele cu diferenţe minore, dar în aceeaşi formă. Lansarea unui Mustang oferit la nivel global ar putea însemna debutul oficial al acestui model în Europa, ceea ce ar include o suspensie independentă, motoare economice şi performante şi păstrarea conceptului "motor longitudinal şi tracţiune spate".

Cei de la Ford ar urma să lanseze un Mustang care va costa aproximativ 30.000 de euro şi va utiliza un motor cu patru cilindri în linie. Unitatea respectivă va fi un motor EcoBoost, cu o cilindree rezonabilă, care va oferi o autonomie importantă şi va reprezenta versiunea entry-level în gama Mustang.

Sunt şanse mari ca modelul respectiv să fie denumit Capri, pentru a nu "dilua" numele Mustang. Ulterior, clienţilor li se vor oferi motoare V6 şi V8, pentru a avea şi opţiuni extrem de performante în gamă.

Via | Autoblog.it

Comentarii (3)

  • Bibicul
    Mustang e ca un barbat sexy :P
    3 1
  • I love american cars!
    5 1
  • aiurea
    Ford Capri era o masina mai mica decat Ford Mustang - cum pot sa foloseasca aceeasi caroserie cu 2 nume diferite?

    Cat de stupizi pot fi?
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru