Feedback
Parteneri
Turul României cu 8 maşini electrice. Oferit de
Audi
e-tron Sportback
446KM
Autonomie max
86.5kWh
Baterie net
408CP
Putere max
Hyundai
Kona electric
449KM
Autonomie max
64kWh
Baterie net
204CP
Putere max
Kia
e-Niro
455KM
Autonomie max
64kWh
Baterie net
204CP
Putere max
Mini
Cooper SE
234KM
Autonomie max
28.9kWh
Baterie net
184CP
Putere max
SUV Peugeot
e-2008
320KM
Autonomie max
45kWh
Baterie net
136CP
Putere max
Porsche
Taycan
462KM
Autonomie max
93.4kWh
Baterie net
761CP
Putere max
Renault
Zoe
395KM
Autonomie max
52kWh
Baterie net
135CP
Putere max
Volkswagen
ID.3
549KM
Autonomie max
77kWh
Baterie net
204CP
Putere max
Volvo
XC60 Recharge T8 Polestar
SAFEST
SAFETY CAR
wsdasdfsdfsdfsdf

FOTO EXCLUSIV* : BMW testează viitorul Seria 3 Touring

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 26.05.2010
Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini noi cu viitoarea generaţie a lui BMW Seria 3 Touring, ce va debuta undeva în anul 2012.

Inginerii BMW testează viitorul Seria 3 în versiune Touring pe străzile din Germania. Modelul va debuta undeva în anul 2012 şi prezintă numeroase modificări. Deşi facelift-ul acestui model tocmai a debutat pe piaţa europeană cu câteva modificări estetice şi noutăţi sub capotă, cei de la BMW pregătesc ceva mult mai important pentru viitoarea generaţie a lui Seria 3, ce poartă codul intern F30.

Printre surprizele pregătite de cei de la BMW putem enumera gama de motorizări preluată de la Seria 5 – cu mici modificări, evident.

Design-ul va fi şi el adaptat tendinţelor prezentate de Seria 5 F10, dar liniile lui Seria 3 vor prezenta adevăratul statul al modelului, design-ul nefiind adaptat de pe Seria 5 pentru a-l transforma pe Seria 3 într-un frăţior mai mic. Există posibilitatea introducerii motoarelor cu trei cilindri în gama Seria 3, dar această modificare semnificativă ar putea să nu fie prezentă pe modelul teuton în primii săi ani de viaţă.

Tehnologia EfficientDynamics va fi dusă chiar mai departe pe Seria 3, cei de la BMW urmând să implementeze un sistem de fante de aerisire care se va numi „air cuirtain”. Noul sistem va utiliza un set de fante de aerisire speciale şi va direcţiona aerul care vine în faţa maşinii pentru a trece peste roţi pentru a reduce rezistenţa aerului în acea zonă tradiţională cu probleme.

În mod normal, zona de deasupra pneurilor din interiorul unei aripi întâlneşte turbulenţe mari şi încetineşte vehiculul sau îi reduce forţa de înaintare. Scopul principal este de a reduce consumul de carburant al modelului pentru a atrage cât mai mulţi clienţi, mulţi dintre aceştia ferindu-se de marca BMW din cauza imaginii de performanţă a nemţilor, care nu va fi pusă deoparte, dar va fi sprijinită şi de un consum de carburant mult mai redus.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia.

Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

 

Comentarii (3)

 • 3 cilindri
  Cred ca BMW va folosi motoarele in 3 cilindri numai in combinatie cu cele electrice. Cel putin pe modele din clasele mai mari 3-7. La fel ca si in cazul conceptului prezentat anul trecut, care folosea un motor diesel in 3 cilindri de 160 de cp si motoare electrice care produceau inca 160 de cp. Este doar o presupunere
  3 0
 • Super.
  Asteptam cu nerabdare urmatorul Seria 3
  3 0
 • seria e e90
  pozele sunt cu seria 3 actuala se vede clar acest lucru.
  3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru