FOTO EXCLUSIV*: Imagini noi cu BMW 135is

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 21.04.2010
Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, un nou set de imagini spion cu cea mai performanta versiune a lui BMW Seria 1 testata la Nurburgring.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini noi cu cea mai performanta versiune a lui BMW Seria 1 Coupe. Desi numele acestei versiuni nu a fost inca anuntat de cei de la BMW, zvonurile sugereaza fie denumirea 135is, fie denumirea M1. Primele informatii despre acest model releva faptul ca este echipat cu un motor de 3.0 litri cu sase cilindri in linie, care are doua turbine si dezvolta 326 CP si un cuplu motor de pana la 450 Nm. In comparatie cu BMW 135i, acesta ar oferi cu 6.6% mai multa putere si un cuplu motor marit cu 12.5%.

Zvonurile anunta doua versiuni distincte de performanta ale lui BMW Seria 1 Coupe, ceea ce inseamna doua versiuni diferite de putere si eventual doua variante distincte ale pachetului de caroserie si ale suspensiei si franelor. In schimb, ambele exemplare testate pana acum prezinta elemente de caroserie modificate subtil fata de standard, alaturi de bare de protectie mai umflate, aripi evazate si cauciucuri mai late montate pe jante de 18 inch. La fel ca in cazul lui 335is, versiunea mai performanta a lui BMW Seria 1 Coupe in versiunea 135i va avea un sistem de franare mai performant alaturi de o suspensie sport.

Singurul lucru cert este ca BMW a redus camuflajul aplicat pe modelul de test si ca acesta ar putea fi gata de lansare in urmatoarele luni. Printre elementele care au pastrat un camuflaj subtil au ramas barele de protectie, profilul si portierele, semn ca acestea au un design diferit de cel al lui Seria 1 Coupe in versiunea pe care o stim deja cu totii.

Avand in vedere progresul testelor la care a fost supus 135is/M1, ne putem astepta la un debut in decursul ultimului sfert al alestui an.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (1)

  • simpatic :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru