FOTO EXCLUSIV* : Imagini noi cu viitorul BMW Seria 3

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 02.05.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, imagini spion noi cu viitorul BMW Seria 3. Modelul va debuta în 2012 şi este mai mare şi mai agresiv decât actualul E90.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini noi cu prototipul viitorului BMW Seria 3. Generaţia nouă a acestui model, intitulată F30, va fi pusă la vânzare în 2012 şi prezintă un set de stopuri care aminteşte de Seria 5 F10. În ceea ce priveşte partea frontală, modelul prezintă un set de blocuri optice cu un design mai agresiv, alături de o grilă faţă şi o bară faţă mult mai "ascuţite". Aparent, viitorul Seria 3 va fi un model care va pune accentul pe atitudine, pe lângă tradiţionalele atribute ale sale.

Cei de la BMW au redus semnificativ camuflajul acestui model, următoarele prototipuri urmând să aibă şi mai puţin colant pe ele. Viitoarele modele ar trebui să aibă doar o parte din fiecare portieră, alături de bara faţă, bara spate şi zona din jurul blocurilor optice. În ceea ce priveşte dimensiunile, Seria 3 pare să fie puţin mai mare, dar garda la sol a ramas redusă în încercarea de a obţine o distribuţie cât mai bună a greutăţii. Sunt şanse mari ca noul BMW Seria 3 F30 să fie la fel de uşor ca actualul E90, sau ca noul model să fie mai uşor graţie tehnologiilor utilizate de constructorul german pentru reducerea masei.

Creşterea în dimensiuni este vizibilă atât în ceea ce priveşte ampatamentul, cât şi în distanţa de la portiera spate până la bara de protecţie spate. Aşadar, noul BMW Seria 3 va oferi atât mai mult spaţiu pentru pasageri, cât şi un portbagaj cu un volum mai mare.

Avem încredere în abilităţile inginerilor BMW de a obţine un comportament cât mai dinamic din şasiul F30, în ciuda dimensiunilor mai mari. Debutul public al noului model ar putea avea loc la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (11)

  • pacpac
    aa
    asta e seria 5 in miniatura
    17 2
  • văd că au trecut şi ei la semnalizatoare în oglinzi!
    11 1
  • ...
    Pare c'arata mai bine decat e90...
    3 2
  • serie3
    Singurele lucruri care deranjau la seria 3(actuala), erau:
    spatiul pt locurile din spate,si poate suspensia un pic prea ferma ,dar totusi mai confortabila decat cea de la x3(culmea..)

    In rest o masina de exceptie.
    6 1
  • ....
    nu vreau sa fiu rau dar totusi pare mai mult a seria 5 decat seria 3:)))...ai naibii nemtalaii astia fac un ''baby'' seria 5 in loc de un seria 3 diferit de 5X(...imaginatia asta unde o fi la ei/? oricum daca ii schimba interioru ala,adica mai tot bordu o sa fie smecher dak il lasa iar da ca bata`n balta:|...
    5 3
  • aceeasi platforma, un pic de facelift atat!!!
    2 2
  • Sper ca in final sa arate diferit fata de seria 5, sau toti constructorii sau AUDIZAT.
    6 2
  • florin
    Prea masiv... ''bulky'' cum s-ar spune in engleza
    2 4
  • ..
    subscriu si eu..un seria 5 mai mic...pe bune..
    0 0
  • numai comentarii pertinente:)))
    3 0
  • Alaltaieri am vazut M5-ul de teste langa Munchen: http://www.flickr.com/photos/lexion/5687646819/in/photostream

    M-am pus in spatele lui sa ii fac o poza mai buna, si cand m-a vazut a accelerat, de in 3 secunde abea mai vedeam masina pe autostrada...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru