FOTO EXCLUSIV*: Imagini noi cu viitorul Mercedes SL

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 05.02.2010
Inginerii Mercedes-Benz, au montat blocurile optice care vor intra in productie pe prototipul viitorului SL, alaturi de noua grila fata.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini noi cu Mercedes-Benz SL. Spre deosebire de prototipul precedent, acesta prezinta o noua grila fata si un set de blocuri optice noi. La fel ca in cazul celuilalt model, capota lui SL este acoperita cu un strat gros de camuflaj, iar posteriorul are stopuri utilizate exclusiv pentru teste, care nu dezvaluie adevarata fata ale viitoarelor stopuri care vor intra in productie in gama SL.

Dupa cum puteti observa, grila fata a fost inclinata la o pozitie verticala fata, schimbare drastica fata de cele prezente pe generatiile precedente ale lui SL. Motivul acestei modificari sta in spatele normelor de protectie ale pietonilor din Uniunea Europeana, care ii obliga pe cei de la Mercedes-Benz sa respecte criterii mai stricte. Acest prototip are aceleasi caracteristici cu cel surprins in ianuarie, respectiv o silueta si o garda la sol ceva mai joasa fata de actualul model, in timp ce latimea este ceva mai mare decat cea a actualului SL.

Noul Mercedes-Benz SL ar putea prelua o serie de elemente estetice de la noul SLK si de la noul CLS.

Anumite elemente de design ar putea fi preluate chiar de la SLS AMG. Posteriorul acestui model face parte din zonele care vor fi modificate in stilul celorlalte modele noi din gama Mercedes-Benz, iar stopurile sunt primele care primesc schimbari majore. Acestea ar putea primi LED-uri si o forma ceva mai futurista decat cea prezenta pe actuala generatie. Drept dovada a acestor modificari sta noua grila fata, care are un design inspirat din aspectul grilei lui SLS AMG.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul scris sau verbal al Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (4)

  • Hahahahhahaha are sasiu sport de la pejo!!
    2 16
  • GET A LIFE !!!
    17 0
  • Asa repede?
    Abia ce au scos noul SL si gata, il si inlocuiesc...
    0 0
  • Condoleante Dieter Zetsche !
    Drama in familia lui Dieter Zetsche ! Sotia sa, Gisele Zetsche (59) a incetat azi din viata, de mai multi ani suferind de cancer .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru