FOTO EXCLUSIV*: Mercedes testeaza S-Klasse Coupe 65 AMG

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 02.02.2010
Automarket va prezinta primele fotografii spion ale lui S-Klasse Coupe in versiunea 65 AMG, testat in nordul Suediei.

Fotografii de la Carpix i-au surprins pe cei de la Mercedes-Benz in timp ce testau noul S-Klasse Coupe in versiunea 65 AMG. Acest model este practic facelift-ul lui CL 65 AMG, care a primit modificari estetice subtile si un nume nou. Gama de motorizari a devenit mai ecologica gratie modificarilor operate de inginerii germani, dar puterea si performantele acestui model sunt asteptate sa ramana la aceleasi cote ridicate.

Mercedes S-Klasse Coupe a primit un set de blocuri optice cu lumini de pozitie cu LED-uri, care au un design nou. Astfel, luminile de pozitie sunt montate in partea superioara a farului, in timp ce semnalizarile sunt montate in partea inferioara a acestuia. Bara fata a fost redesenata, aceasta primind un aspect mai agresiv pentru versiunile AMG, pe cand versiunile non-AMG au un aspect ceva mai elegant.

Grila fata a noului S-Klasse Coupe are o inclinatie diferita fata de cea a lui CL, iar sigla Mercedes-Benz este incadrata de o singura bara cromata, la fel ca in cazul supercar-ului SLS 63 AMG.

Prototipul respectiv nu este echipat cu stopurile cu LED-uri care urmeaza sa fie introduse in aceasta gama, iar bara spate redesenata nu a fost montata pe acest model de test.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (3)

  • Segment
    Oare mai exista termenul de Segment? Masini care au rival alte masini de la acelasi producator. Nu mai inteleg nimic. Urmeaza un GLK coupe sa se bata cu X6 si avem de toate. Daca fac S coupe, ce o sa mai faca cu CLS-ul sau cu E coupe?
    0 1
  • Rectificare pentru comentul anterior
    Vroiam sa zic CL nu CLS
    1 0
  • @MF
    S coupe este de fapt un CL cu facelift caruia i-au schimbat numele..nu o sa mai existe de acum incolo denumirea CL(lafel cum au procedat si la inlocuirea denumirii de CLK cu E-coupe),iar E-coupe este dintr-o clasa mai mica
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru