FOTO EXCLUSIV*: Mercedes testeaza viitorul S-Klasse

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 09.02.2010
Inginerii Mercedes testeaza noul S-Klasse W222, model care va fi lansat pe piata in 2012.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat primele imagini spion ale noii generatii S-Klasse, care poarta numele de cod W222 si va debuta in anul 2012. Inginerii Mercedes-Benz testeaza inca de pe acum o versiune a acestui model, care este ascunsa cu grija sub caroseria actualei generatii S-Klasse.Elementele noului model pot fi observate cu usurinta sub stratul gros de camuflaj.

Primele elemente noi pe care le putem observa sunt partea frontala, grila fata cu o alta inclinatie, partea posterioara si profilul lui S-Klasse. Modelul german are portiere din spate modificate, care sunt mai lungi decat cele ale generatiei actuale. Mai mult decat atat, portierele lui S-Klasse au un profil diferit, care ar putea avea atat un rol aerodinamic, cat si un rol estetic semnificativ. Blocurile optice fata sunt ceva mai mici decat cele montate pe actuala generatie a limuzinei de lux din Stuttgart. La fel ca in cazul lui SL si a altor modele noi din gama constructorului din Stuttgart, cei de la Mercedes-Benz au "indreptat" grila fata a lui S-Klasse.

Pe langa modificarile estetice, noul S-Klasse va fi mai usor si mai eficient decat actuala generatie a acestui model.

Mercedes-Benz a anuntat deja o motorizare cu patru cilindri pentru S-Klasse, iar modelul va fi disponibil si in trei versiuni hibride. In timp ce una dintre aceste versiuni va oferi un plus de economie in materie de consum de carburant, Mercedes-Benz va crea si un full-hybrid bazat pe S-Klasse, care va putea sa functioneze doar cu curent electric, precum si o versiune hibrida a acestei limuzine de lux care poate fi incarcata si de la priza de curent alternativ.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (6)

  • astia au numar de automarket... phaiaiai :)
    3 6
  • sec...o data la 3-4 ani scot alt model acum firmele care si-au castigat treditie marketing etc etc scot pe banda mashini ca manelaristii cd-uri dar ma rog...clar se duce totul pe apa comertului vivat banul care-i lord of the world...(scuze pt engleza poate nu-i tocmai....)
    2 6
  • Ungaro_
    Cred ca este cel mai asteptat model de fanii auto, S Klasse fiind cea mai buna,cea mai confortabila si cea mai sofisticata auto al tuturor timpurilor !!!!!!
    7 4
  • eu
    Noul S Klasse arata precum vechiul S Klasse
    1 5
  • @Ungaro_
    Hai du-te...
    3 3
  • Caroserie
    scrie clar in stire natarailor ca e testata masina sub aceeasi CAROSERIE. Cititi stirea inainte de a comenta..
    0 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru