FOTO EXCLUSIV*: Noul Audi S7, surprins fără camuflaj

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 22.09.2010
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale viitorului Audi S7 fără niciun fel de camuflaj.

Fotografii de la Carpix au surprins noul Audi S7 în timpul testelor de pe circuitul Nurburgring. Versiunea de performanţă a noului A7 a fost surprinsă fără niciun fel de camuflaj şi a primit acelaşi tratament sport ca alte modele Audi ce poartă prefixul S. Aşadar, bara de protecţie faţă şi bara spate au fost restilizate, modelul a primit jante mai mari, iar frânele au fost îmbunătăţite şi ele pentru a ţine piept cu performanţele sporite. Sistemul de evacuare este completat de un set de finale cu două ieşiri, care nu prezintă forma tradiţională a modelelor S de la Audi.

Motorul mai puternic al lui Audi S7 este răcit prin intermediul fantelor de aer suplimentare aplicate bării faţă. Primele zvonuri anunţă existenţa unui propulsor V8 supraalimentat care dezvoltă peste 400 CP, dar vom afla mai multe detalii despre acest model la Salonul Auto de la Paris. Exact. Sunt şanse mari ca Audi să prezinte noul S7 la Paris, odată cu fratele său mai puţin performant.

Unele voci spun că motorul V8 FSI de 4.2 litri al lui R8 a poposit sub capota lui S7, dar supraalimentarea propulsorului respectiv ar fi furnizat mult peste 400 CP. Iar dacă motorul respectiv ar fi debutat în versiune supraalimentată pe S7, ce propulsor ar mai fi primit un eventual RS7? Este foarte probabil ca motorizarea V8 să provină din gama A8, aşa cum este cazul majorităţii propulsoarelor care vor fi oferite pe A7.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia.

Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (7)

  • Ba da urat mai este A7. Urat au terminat spatele.
    9 14
  • corect jan
    spatele e oribilllllllllllll! sa nu mai spunem k ea e mare pe din afara insa inauntru e inghesuita..in spate dai cu capul de sus ..parca ar fi solenza..:))) si gheboasa..pacat de tehnica si de tehnologia de pe ea...
    6 15
  • @edi80
    da edi e mare pe afara degeaba! din cauza asta in clipul de aici http://www.automarket.ro/stiri/video-primul-test-drive-cu-noul-audi-a7-33128.html tipul isi bagase toate echipamentele in portbagaj (un portbagaj f generos) si tot din cauza asta acelasi tip cu o inaltime de peste 1.80m statea drept pe bancheta din spate
    10 5
  • 400 cp
    Motorul V8 de 4.2 supraalimentat nu are cum sa dezvolte 400 cp, in conditiile in care aspirat dezvolta 450. Daca se va recurge la un motor V8 supraalimentat pentru S7 si acesta va avea cilindreea scazuta la 4.0 din pct. meu de vedere puterea nu va fi mai mica de 500 cp.
    7 0
  • s7
    st este copia lui bmw gt, numaica e facut ca din topor(din graba sa nu piarda un nou segment de piata)
    3 8
  • @333si restul imbecilior
    Gt ul e un mega esec asta e in clasa cu cls.
    Designul A7 lui a fost laudat de publicatii precum autocar automotor und spot sau top gear si ati venit voi capsunari rpti in cur sa criticati.
    La sapa saracilor...lacarutele voastre bemve
    12 2
  • hai ca sunteti haiosi....
    "...Audi S7 este răcit prin intermediul fantelor de aer suplimentare aplicate bării faţă..."
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru