FOTO EXCLUSIV* : Prima imagine cu interiorul primului break de la Ferrari

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 19.01.2011
Fotografii de la Carpix ne-au furnizat prima imagine de la interiorul viitorului Ferrari Shooting Break alături de o galerie foto a prototipului acestui model.

Automarket vă prezintă un nou set de fotografii cu versiunea break a lui Ferrari 612 Scaglietti. Modelul a ajuns din nou în faţa obiectivelor celor de la Carpix, de data aceasta fiind surprins la o benzinărie în timp ce îşi lua "porţia" de carburant. Fotografii au reuşit să obţină şi o imagine de la interiorul modelului, surprinzând atât bordul, cât şi volanul şi consola centrală. În ceea ce priveşte ultimele trei elemente, nu se observă modificări majore faţă de ceea ce oferă 612 Scaglietti.

Potrivit primelor zvonuri, noul model Ferrari va fi echipat cu un motor V12 de 6.3 litri şi 670 CP, care îi va oferi capacitatea de a accelera de la 0 la 100 km/h în doar 3.7 secunde. Viteza maximă a modelului va depăşi pragul de 320 km/h, conturând etalonul performanţelor pentru shooting-break-uri. Aşadar, în ciuda formei noi a caroseriei, modelul Ferrari va oferi performanţe demne de numele şi mai ales de renumele mărcii din Maranello.

Graţie primei imagini de la interiorul acestui model, putem spune că noul shooting break de la Ferrari va fi destinat clienţilor care au nevoie de un plus de spaţiu şi nu vrea să fure prea mulţi clienţi de la alţi producători.

Mai precis, producătorul italian nu s-a îndepărtat deloc de la tradiţie în ceea ce priveşte aspectul interiorului şi echipamentele prezente în habitaclu. Fie că vorbim de celebrul Manettino sau de butonul roşu de pornire de pe volan, toate aceste elemente şi-au găsit un loc în cel mai practic model al constructorului italian.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (7)

  • Bogdan
    se duce lumea auto pe apa sambetei: porsche diesel, ferrari shooting break, aston martin coupe cu 4 usi, urmeaza lamborghini cu 7 locuri?
    13 2
  • frumos
    pai un shooting break ar fi ideal, va fi super tare modelul
    4 7
  • @Bogdan
    shooting break-ul este cumva o versiune fireasca a unui coupe cu pretentii.

    Ca tot vorbeai de Aston, ei aveau un shooting break
    7 2
  • vali86
    locomotiva
    spatele zici ca e locomotiva, e adevarata vorba gusturile sunt diferite fie ei si italieni
    4 4
  • ?
    cel mai tare camuflaj
    4 0
  • Shooting break
    Pai de obicei ZAGATO se ocupa de transformarea unor coupe-uri in shooting brake-uri. Si ii iesea genial. (@gelu - si in cazul lui aston e tot mana lui zagato). Nu mi-e greu sa cred ca si exemplarul de fata poarta aceasi semnatura.
    6 1
  • chocho
    458 design?
    mi se pare mie sau fata e un pic preluata de la 458 italia?
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru