FOTO EXCLUSIV*: Primele imagini ale lui Peugeot 508

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 21.01.2010
Automarket va prezinta primele imagini spion ale inlocuitorului modelelor Peugeot 407 si 607. Modelul a fost testat de catre cei de la Peugeot in Suedia.

Inginerii Peugeot testeaza noul 508 in Suedia, model care va inlocui atat 407, cat si 607. Conceptul din care se va naste noul model francez va fi prezentat in acest an la Salonul Auto de la Paris, urmand ca versiunea de productie sa debuteze in 2011 la Geneva. Ceea ce este neobisnuit la 508 este faptul ca noul model Peugeot are rolul de a inlocui doua modele actuale, lucru care se traduce direct prin faptul ca vor exista mai multe versiuni ale lui 508, pentru a face fata diferitelor cerinte ale clientilor care cautau un succesor pentru cele doua modele inlocuite.

Noul Peugeot 508 va primi elemente precum suspensie hidropneumatica, afisaj pe parbriz si faruri adaptive. Pe langa asta, gama de motorizari diesel si otto de la Peugeot va face o echipa buna cu noul model, pe 508 urmand sa sa fie implementate atat motoarele economice, cat si cele mai puternice din gama francezilor. Modelul ar putea primi si o versiune hibrida, care va utiliza noul tren de propulsie diesel-hibrid pe care l-a dezvoltat constructorul francez de automobile.

In comparatie cu 407, Peugeot 508 are blocurile optice amplasate ceva mai jos.

Din pacate, stratul de camuflaj aplicat pe caroseria lui 508 face imposibila distinctia unei siluete clare. Din ce putem observa, modelul are dimensiuni incadrate intre 407 si 607, iar liniile acestuia nu aduc niciun element in centrul atentiei.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (6)

  • semtex
    Oare de ce o mai ascund? Toate peugeot-urile arata la fel
    17 12
  • Acord verbal
    Nu-mi dau seama decat ca este o masina mare cu aspect agresiv. Restul ramane de vazut.
    7 4
  • unckle
    cred ca are bagate ceva treburi pe sub prelata aia , ceva ce o mau " umfla pe alocuri ( pe la spate mai ales ) ... orikum, va fi o masina cu ceva pretentii de " midle class " :)
    4 3
  • 508
    Ce au reusit cei de la PSA prin noul C5 vor continua probabil cu noul 508. Oricum vor depasi in multe privinte modele din aceeasi clasa ca dimensiuni si tehnica (laguna, mondeo, passat...etc). Asteptam cu nerabdare 508-ul.
    8 7
  • URAGANU
    porcarii
    Masina frantuzeasca a fost si va ramane un JAF !
    1 16
  • TAIFUNUL
    porcarii
    Inafara faptului ca esti invidios pe cei cu logan (by renault) altceva in bibilica mai ai???
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru