FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini spion cu noul Audi A6

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 24.08.2010
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion cu noul Audi A6 în timpul testelor.

Inginerii Audi testează noua generaţie a lui A6 pe şoselele din Germania. Fotografii de la Carpix i-au surprins în timpul testelor şi ne-au furnizat primele imagini spion cu berlina de clasă medie din Ingolstadt. Modelul prezintă partea frontală a lui A7 adaptată la o caroserie cu un design ceva mai convenţional şi cu elemente preluate de la A8 la posterior. Astfel, spatele lui A7 rămâne doar pe A7, iar A6 primeşte un aspect ceva mai cuminte în această privinţă.

Spre deosebire de interiorul lui A7, noul A6 va beneficia de cinci locuri şi va prezenta o arhitectură mult mai cuminte. Pe de altă parte, modelul nu va împărţi foarte multe materiale cu A8, ci va folosi materiale similare cu A7. Din moment ce A6 şi A7 folosesc acelaşi şasiu, vorbim de acelaşi nivel de spaţiu pentru picioare pentru ambele modele, cu toate că A6 poate găzdui trei pasageri pe bancheta din spate, nu doar doi ca în cazul lui A7. Noul A6 va fi cel de-al treilea model din gama Audi care primeşte noul limbaj de design care a debutat pe A8.

Următorul model care va primi acest tratament estetic este A4, iar A8 va primi un facelift în 2014 care va duce nava amiral a producătorului din Ingolstadt până la generaţia care va debuta în 2018.

În ceea ce priveşte propulsia noului A6, ne putem aştepta ca Audi să introducă şi în această gamă o transmisie automată cu opt trepte. Această cutie de viteze a fost introdusă deja pe A8 şi A7, iar rivalii de la BMW o folosesc deja pe Seria 5 F10. Gama de motorizări va fi cuprinsă de unităţi otto şi diesel cu o cilindree cuprinsă între 2.0 şi 3.0 litri, în funcţie de necesităţile clienţilor. Toate motoarele vor respecta normele Euro5, existând posibilitatea dezvoltării unei versiuni economice care să respecte normele Euro6.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

 

Comentarii (6)

  • mihai2001
    Super....
    Au mai pus niste leduri...incredibil....
    16 9
  • @mihai2001
    daca te uiti mai atent, o sa vezi ca nu are leduri deloc, dar ce poate sa zica unu care n-o intrat veci intr-un audi,(doar bmw sau altceva) si care a auzit de la alti spargatori de seminte cum ca audiurile e naspa.
    p.s. vezi ca leduri mai au si alte masini nu numai audi, chiar si mercedes are leduri, si mai nou si bmw incepe sa aiva.
    6 11
  • @mihai2001
    ptr cultura care nu o ai, modelul A6 cu face lift este deja echipat cu leduri, daca nu stii sa citesti macar vezi poze...:)))).
    6 8
  • Oare o sa semene mai mult cu A7, A4 , A8 sau .... tot neamu ?! Eu cred ca o sa aiba fata de A7 si spate de A8.
    7 1
  • Florin
    la prima vedere pare a avea designul modelului din 2000, ceea ce nu este un lucru rau, acel model fiind unul echilibrat.Pacat ptr Audi ca au atins un design plictisitor si toata lumea stie deja cum arata fiecare model nou chiar daca e complet acoperit.Bravo, ati urmat formula secreta a modelelor VW, banalitate...mai precizez o data: in ceea ce priveste designul (nu denigrez calitatea)
    3 0
  • Sper sa fie macar cu 3% mai sportiv si vestea buna este ca se lanseaza pe 1 DECEMBRIE. Sper din tot sufletul sa nu dezamageasca cei de la AUDI
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru