FOTO EXLUSIV*: Ford Fiesta ST, ultimele teste pe Nurburgring

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 17.06.2011
Ford se pregăteşte să ofere publicului versiunea sportivă a modelului Fiesta. Derivatul ST se află în ultima fază de testare pe Nurburgring.

Ford se află într-o fază finală de testare al celui mai puternic derivat din gama Fiesta. Mult aşteptata versiune sportivă ST desfăşoară ultimele pregătiri înainte de lansarea pe piaţă. Cele mai noi fotografii spion au surprins prototipul hatchback-ului în timpul unor teste finale pe circuitul de la Nurburgring.

De această dată, exemplarul a trădat formele finale ale sportivei, camuflarea fiind una timidă. Spoilerul frontal adoptă un design nou, comparativ cu cel al versiunii de serie, beneficiind de prize de aer mai generoase şi de lumini LED. Prototipul trădează şi un nou set de jante, ce ar putea să fie oferit în standard pe viitorul Fiesta ST.

După modul în care decurg pregătirile, Fiesta ST ar putea fi dezvăluit de către oficialii Ovalului Albastru chiar în această toamnă, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia.

Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (3)

  • fiesta
    Super!
    D-abia astept masinutza asta.
    7 4
  • lorinczi.thomas
    Seturi de jante, denumirea masinii
    In primele imagini oficiale ale actualei generatzii, unele Fieste aveau jantele acestea, deci, nu ar fi cazul sa se puna inca o data acest set de jante ACUM!
    Din cate am vazut in spate, mai era o denumire: SES. Ce ar insemna asta?
    1 0
  • frumusica
    Speram sa o lateasca putin dar pana la urma nu conteaza oricum o sa fie misto. Dar nu cred ca are sanse sa-l detroneze pe clio rs care este liderul incontestabil, cel putin din punctul de vedere ar placerii de a conduce si al performantei sasiu-motor-frana. La interior o sa fie mai tare Fiesta.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru