FRANKFURT 2011 LIVE: Mercedes SLS AMG Roadster şi conceptul F125

Publicat Marti, 13.09.2011
La standul Mercedes jurnaliştii s-au îngrămădit să prindă primele poze cu SLS AMG Roadster sau cu noua generaţie a lui ML. Vedeta standului a fost însă conceptul F125 Hydrogen Gullwing.

Standul Mercedes-Benz din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt i-a primit pe jurnalişti cu multă căldură. Mult aşteptatul SLS AMG Roadster le-a arătat tuturor ce înseamnă să nu ai inhibiţii atunci când te afişezi topless în faţa publicului. De la carnavalul german nu putea lipsi nici noua generaţie a lui ML, în timp ce B-Klasse şi-a arătat pentru prima dată faţa în public.

Aşa cum ne-a obişnuit până acum, constructorul german a venit alături de două concepte cu design futurist. Primul dintre ele este A-Klasse Concept, prototip din care va deriva noua generaţie a versiunii de serie. Cea mai impresionantă apariţie de la standul Mercedes este F125 Hydrogen Gullwing, un concept futurist care prefigurează viitorul S-Klasse. De remarcat este faptul că germanii nu au uitat şi de mediul înconjurător, fapt pentru care au prezentat conceptele B-Klasse E-Cell Plus şi F-Cell.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru