FRANKFURT 2011 LIVE: SsangYong XIV-1 Concept

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 14.09.2011
SsangYong a venit la Frankfurt cu XIV-1 Concept, un model care va lupta în segmentul B şi prefigurează aspectul viitoarelor creaţii ale mărcii sud-coreene.

SsangYong renaşte la Frankfurt alături de conceptul XIV-1. Vorbim de un crossover compact care prefigurează aspectul viitoarelor modele SsangYong. Acesta prezintă suprafeţe vitrate generoase şi linii fluide, care îi conferă un aspect mai puţin agresiv. Ca la orice concept, avem o serie de elemente care nu au nicio şansă de a ajunge în producţie, cum ar fi parbrizul curbat, plafonul panoramic integral din sticlă şi montanţii C extrem de mari. Cei din urmă sunt singurii cu o şansă reală de a intra în producţie, cu toate că ar putea deranja şoferul la manevrele în marşarier.

Interiorul este special fiind gândit pentru diverse configurații ale scaunelor. Va exista, de asemenea, o interfață digitală care conține toate comenzile pentru sistemele din habitaclu. Aceasta va putea fi accesată și prin intermediul unui device mobil. Denumirea XIV-1 derivă din "Exciting User Interface Vehicle". Din fotografii se pare că portierele spate se vor deschide invers, în stil suicide doors.

Oricum ar fi, acest concept ne arată că Ssangyong a învățat din greșelile trecutului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru