G-Power a adaptat kit-ul Typhoon pentru X5 M si X6 M

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 15.01.2010
Germanii de la G-Power au luat "in vizor" X5 M si X6 M si au adaptat pachetul Typhoon pentru acestea. Motorul a primit si el o imbunatatire subtila, oferind acum 600 CP si 700 Nm.

Tunerii de la G-Power, specializati in modificarea modelelor BMW, au adaptat kit-ul Typhoon pe care l-au creat pentru X5 si X6 la versiunile de perfomante ale celor doua modele ale constructorului german. Pe langa pachetul estetic, cele doua modele au primit si modificari la motor, ambele oferind acum 600 CP gratie pachetului I de modificari aplicate sub capota. Mai mult decat atat, toti cei 600 de CP pot sa "zburde" si peste 250 km/h deoarece limitatorul electronic de viteza a fost eliminat.

Manevrabilitatea celor doua modele a fost si ea imbunatatita de cei de la G-Power prin intermediul unui pachet de suspensie. Astfel, garda la sol a ambelor modele a fost redusa cu 30 de milimetri, iar arcurile si amortizoarele sport care au fost montate pe X5 M si X6 M sunt mai ferme decat cele cu care pleaca aceste doua modele din fabrica. Atat X5 M, cat si X6 M au primit un set de jante de 23 de inch, care sunt realizate din aluminiu si sunt imbracate cu anvelope Michelin de 315/25 RZ 23.

Motorul V8 bi-turbo de 4.4 litri care echipeaza modelele X5 M si X6 M a primit un ECU reprogramat, oferind 600 CP la 6.000 rotatii pe minut si un cuplu motor de 700 Nm care este disponibil inca de la 2.000 rpm.

Cele doua modele sunt capabile sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 4.5 secunde, iar viteza maxima pe care o pot atinge depaseste pragul de 300 km/h. Sunetul propulsorului V8 se face mai bine auzit prin intermediul unei evacuari sport realizata din otel inoxidabil, care beneficiaza de sistemul Deeptone. Cei de la G-Power au dezvoltat si o noua capota motor pentru cele doua modele, care imbunatateste racirea celor doua turbine.

Pachetul aerodinamic Typhoon S costa 6.990 de euro, jantele Silverstone RS sau Edition echipate cu anvelope Michelin au un pret de 8.865 de euro, sistemul de evacuare din otel inoxidabil costa 3.021 euro, iar pachetul de performanta pentru motor are un pret de 4.701 euro.

Via | AutomobilesReview

Taguri: BMW, G-Power, X5M, X6M, tuning

Comentarii (6)

  • Bentley
    Spoiler...
    Sper ca macar sa fie util spoilerul ala, ca de aspect...parca atarna... Si un alt lucru bun e ca s-a eliminat limitatrea de viteza...(in caz ca distanta dintre A si B este formata dintr-un autobahn...)
    10 1
  • GOD HELP US ALL!!!
    6 2
  • BMW POWER
    dupa cum va spuneam....................THE BEST
    8 4
  • ...
    Performant...pe sosea:)...nu am ce zice. Dar parca e un pic prea "incarcat". Vorba cuiva de mai sus, sa fie utile unele chestii ca e putin prea de tot.
    1 0
  • bmw power
    AM SI EU O INTREBARE PT VOI. OARE DE PROSTI AU PUS CHESTIILE ALEA CEI DE LA G-POWER? CRED CA STIU EI MAI BINE CE AU FACUT ACOLO,AU SI EI OARE CE EXPERIENTA,IN ALE FACUTULUI MASINI.
    4 1
  • .marius.
    Nice, but..
    This is just too much.
    Absolutely pointless.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru