GALERIE FOTO: Primele imagini oficiale ale lui Toyota Auris facelift

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 19.02.2010
Toyota a prezentat o galerie foto oficiala a lui Auris facelift inainte de debutul public din cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Japonezii de la Toyota au prezentat o galerie foto oficiala a lui Auris facelift inainte de debutul de la Geneva. Modelul a fost prezentat atat in versiunea cu cinci usi, cat si in versiunea cu trei usi. Ambele versiuni de caroserie ale lui Auris au primit o grila fata restilizata, blocuri optice redesenate si o capota cu un profil diferit.

Posteriorul lui Auris a primit o noua bara spate, ale carei muchii au fost extinse. La interior, Auris facelift are o noua consola centrala si ceasuri Optitron cu iluminare revizuita. Partea superioara a bordului si zona din jurul torpedoului au fost tapitate cu materiale extrem de moi, pentru a fi mai placute la atingere.

La nivel mecanic, Toyota Auris a primit o suspensie modificata si o directie electrica optimizata. Gama de motorizari ramane neschimbata, iar transmisiile disponibile au ramas aceleasi. Auris facelift debuteaza la Salonul Auto de la Geneva in data de 2 martie alaturi de versiunea de productie a lui Auris HSD Hybrid.

Via | Carscoop

Comentarii (3)

  • coyota
    la astea cand le fac un recall
    2 4
  • SUPER MAN:)))))))))))
    :)))))))))))))
    @bai gigi: nu mai face glume proaste, caci si mercedesul a avut probleme la masini de 100.000E daca nu sti!!!!!!!!!!!!!!!! BVO TOYOTA, imi place modelul AURIS dar sunt fan (Land Rover)! :))))))))))))))))
    4 3
  • krajla
    facelift Auris
    Mare diferenta nu vad..de fapt ca facelifturile de obicei. Carora le a placut o sa placa si de acum carora nu nici n-o sa placa...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru