GALERIE FOTO: Volkswagen Golf R, imortalizat intr-un decor de vis

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 25.01.2010
Urmasul lui R32, noul Volkswagen Golf R, pozeaza pentru public intr-un decor montan, in care albastrul traditional contrasteaza cu albul zapezii.

Comentarii (8)

  • golf
    frumos
    15 1
  • frumos
    Este mai tare ca audi A3
    12 1
  • VW GOLF R 32 CU MOTOR DE 2000
    De bine:1) nu mai e un chinez la volan in imaginile oficiale,asa cum era la R32 seria 5, 2) are 4 usi ,super ok ,pt. toti familistii cu spirit sportiv-vii de la piata cu nevasta si copii,i-i debarci si pe urma te duci la o liniuta, 3) toata masina. De rau: 1) DE CE I-ATI SCHIMBAT SIGLA VECHEEEEEE AIA CU R-ul SI PATRATELELE STEAGULUI DE FINISH?????????? BLASFEMIEEEEEEEEEE. CE-I PATRATUL ALA NEGRU CU UN R PE EL??? 2) Sunt foamea-n gat si nu o sa mi-o permit decat peste 10 ani ,la SH.
    16 2
  • :)
    @lucci
    buna asta cu foamea'n gat:))))....ca sa nu te mai atace lumea p'acilea:))..am un prieten al carui unchi are una de'asta prin bucuresti,zice el ca doar masina asta a fost comandata in ro deocamdata..:)(apropo de foame)
    6 2
  • . . . . . .
    dai o gramada de bani pe masina ca sa fi si tu un familist cu spirit sportiv, o iei pentru ca e puternica, ca arata bine si pentru ca poti si la primul semafor vine unul cu un golf ca al tau 2.0 tdi cu spoilere de r32 sa fie el mai "shucar" si cu manele la maxim....ce afacere ai facut? ti-ai facut o imagine de 2 lei cumparand masina....

    e misto masina in versiunea asta ca stock e cam praf....dar o strica cocalarii care o cumpara deobicei, asa ca daca esti un familist educat destept etc. golful nu prea merge.
    2 7
  • LauCalin
    frumos
    Poza 4 e foarte tare.
    Cat despre cocalarii care au asa ceva, asta e. Saraca masina n-are nicio vina ca soferul are un IQ la fel ca al unui elefant (imi cer scuze celor care au asa ceva sau ceva asemanator si niciodata nu li s-a spus ca sunt mai "diferiti"). :))
    7 0
  • apropo de cocalari...ce masina poti sa'ti cumperi-eventual si cu pret la revanzare-ca sa nu fii bagat in aceeasi oala cu ei?masina nu are nici o vina,corect,e frumoasa sau nu,si cu asta basta,iti place,ai bani,o iei.
    1 0
  • @.....
    Prietene,conform teoriei tale nu o sa-si mai ia nimeni X5 ,S-Classe ori A8-uiri etc. din cauza faptului ca au si ciorile, luate cu bani furati ori fiind ele insele obiectul furtului? Chia mai tare m-ar incanta sa am un R si sa apara personajul respectiv la semafor cu TDI-ul lui tunat.Diferenta o sa o vada ...la verde.Toata lumea.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru