Geely dezminte interesul pentru Volvo

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 05.02.2009
Constructorul chinez Geely a negat zvonurile conform carora acesta e foarte aproape de a cumpara Volvo. Alti doi producatori din China stau insa la panda.

Desi erau considerati unii dintre principalii pretendenti la preluarea marcii Volvo de la Ford, chinezii de la Geely au infirmat toate zvonurile legate de o astfel de mutare. "Nu avem niciun plan de achizitie in ceea ce privetse marca Volvo, asa cum s-a speculat in presa in ultima vreme", a declarat purtatorul de cuvant al Geely, citat de Reuters.

Chiar daca Geely a negat interesul pentru marca suedeza, presa din China a publicat astazi articole conform carora nu mai putin de trei producatori importanti sunt interesati de Volvo, pe langa Gelly stand la rand si Changan sau SAIC.

Principalele motive evidentiate de ziarele chinezesti sunt reputatia brandului Volvo, respectul pe care clientii acestuia il au pentru marca, prezenta sa globala si tehnologia de clasa pe care o dezvolta suedezii.

via | Just Auto

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru