Geneva 2009: Lancia aduce Delta Hardblack si Executive

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 23.02.2009
Standul de la Geneva va gazdui noul propulsor pe benzina de 1.8 litri si 200 de cai, regasit pe Lancia Hardblack si Executive.

Lancia isi pregateste atacul asupra pietei europene in forta, anuntand deja mai multe premiere la standul sau de la Geneva. Constructorul italian va introduce in premiera pe modele sale propulsorul de 1.8 litri Di TurboJet, dezvoltat de Fiat Powertrain Technologies.

Acesta livreaza 200 de cai putere si este capabil sa propulseze hatchback-ul italian de la 0 la 100 de km/h in 7.4 secunde, in timp ce viteza maxima urca pana la o valoare de 230 km/h. Valorile consumului vor fi destul de reduse, Lancia anuntand o valoare medie de 7.8 litri/100 de km. Nivelul emisiilor se anunta a fi de 185 grame/km.

Motorul va putea fi regasit la standul Lancia pe Delta Hardblack si pe noua versiune de top Delta Executive. In ambele cazuri, motorul va fi completat de o transmisie automata cu sase rapoarte care ofera trei moduri diferite de selectie: Winter, Normal si Sport. Cutia ofera insa si un mod secvential in care soferul este stapanul rapoartelor cu ajutorul padelelor din spatele volanului.

Tot la standul Lancia se va afla si Delta Executive, noul varf de gama al italienilor care ofera elemente de personalizare noi.

La exterior Delta Executive se distinge prin jantele din aliaj, caroseria in doua tonuri si logo-ul "D" pozitionat pe montanti.

In habitaclu, pasagerii se vor bucura de 6 airbaguri, climatizare automata pe doua zone, un acoperis panoramic Granluce, piele de culoare bej Frau Pieno Fiore, senzori de parcare, geamuri cu tenta si un bord de culoare negru Montblanc. Tot pe Delta Executive Lancia ofera si noul Reactive Suspension System.

Comentarii (2)

  • cristi_r
    au pus si italienii leduri in far...jenant
    0 0
  • andrei
    led:bun ori rau?
    si de ce ar fi jenant faptu ca au pus led??
    bravo lor, celor din grupu fiat , sau trezit la viata, au venit cu tehnologii noi , cu modele frumoase, potente ,probabil si fiabile, ramane de vazut.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru