GM Europe a lansat un site anti-zvonuri

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 16.03.2009
Divizia europeana a companiei General Motors a lansat un site unde a prezentat pozitia oficiala a companiei in privinta zvonurilor aparute in ultima perioada.

Din dorinta de a clarifica situata marcilor Opel si Vauxhall, GM Europe a lansat un site web care dezvaluie pozitia oficiala a companiei in privinda zvonurilor care au circulat in presa internationala in ultima perioada. Acest site este denumit "GM Europe Facts And Fiction" si are rolul de a informa publicul.

Potrivit informatiilor de pe site, problemele financiare ale companiilor Opel si Vauxhall nu sunt legate de conducerea defectuoasa a celor de la GM, ci de criza economica, care a afectat fiecare producator de automobile din lume. Pe langa asta, GM nu a folosit Opel in nici un fel pentru a obtine beneficii injuste, cum ar fi folosirea patentelor si obtinerea unei reduceri la impozit din partea statului german. De asemenea, Opel are un plan de supravietuire viabil, care include o gama larga de produse pregatite pentru piata europeana, precum si o strategie de marketing corespunzatoare situatiei economice mondiale.

Via | Newspress | GMEurope

Comentarii (1)

  • Zimmerman23LINDA
    respond this post
    Some time before, I really needed to buy a good car for my organization but I didn't have enough cash and couldn't buy anything. Thank heaven my friend proposed to try to take the loan at creditors. Thence, I did so and was happy with my college loan.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru