Hammond si-a avariat serios masina, un Morgan AeroMax

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 11.08.2009
Richard Hammond si-a avariat destul de serios propriul Morgan AeroMax dupa ce a lovit un Nissan care franase brusc. Moderatorul Top Gear a scapat teafar.

Ghinionul il urmareste constant pe Richard Hammond, moderatorul Top Gear, care a fost implicat din nou intr-un accident rutier. De aceasta data nu mai este vorba despre evenimente neplacute petrecute in timpul filmarilor, ci despre un accident minor, pe care moderatorul l-a produs in Gloucestershire.

Hammond se afla la volanul masinii sale, un Morgan AeroMax, si nu a mai reusit sa opreasca la timp atunci cand vehiculul din fata sa a oprit brusc. Modelul exotic a iesit destul de sifonat din accidentul usor, partea frontala fiind serios avariata. Potrivit unui purtator de cuvant BBC, Hammond nu a fost ranit in urma accidentului.

Morgan AeroMax s-a remarcat in ultimii ani ca fiind o masina sportiva cu look retro, propulsata de un motor V8 de 4.8 litri, imprumutat de la BMW, capabil sa imprime modelului o viteza maxima de peste 250 de km/h.

via | Zercustoms

Comentarii (5)

  • Stelian_Opincariu
    Morgan AeroMax un model retro si foarte exotic.....pacat de masina, intr-o viata intreaga nu as strange suficienti bani sa cumpar o astfel de masina.
    8 17
  • ptr Stelian
    Pai daca te cheama Opincariu, de unde vrei bani daca esti talpa tarii.
    23 5
  • @Stelian Opincariu
    Nu te lasa astia de la automarket sa-ti faci un blog la ei oare?sau o sectiune separata in site ceva. Esti omniprezent. Inclin sa cred ca si omniscient
    13 2
  • @Stelian Opincariu
    Munceste mai mult :)
    Daca ti-ai petrece 20% din timpul petrecut pe automarket ,timp in care scrii prostii monumentale , facand ceva util ,altele ar fi datele problemei , si , vorba lui gigi , am duce-o si noi mai bine daca talpa tarii o duce mai bine :))

    @Sel : mai bine si-ar face un site separat de automarket unde sa abereze cat vrea el , ca aici este ominiprezent , insa omniscient....poate doar in visele lui :)

    On topic : sa fie asta singura super-masina distrusa vreodata.
    Intr-adevar , pacat de masina , dar sunt alti incostienti care distrug masini mult mai frumoase.
    6 1
  • ziaristi de azi
    la cat exagereaza ziaristi de azi eu cred ca i-a cazut doar nr de inmatriculare :))
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru