Imola Racing pregateste Ferrari 612 Scaglietti Widebody

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 22.12.2008
Un Ferrari e, prin definitie, o opera de arta. Ce se intampla cand un tuner pragmatic se hotaraste sa devieze de la linia clasica?

Esential

108 cai putere are in plus 612 Scaglietti in versiune Imola Racing fata de varianta de baza.

Imola Racing a anuntat ultima creatie proprie pe baza lui Ferrari 612 Scaglietti. Compania germana, divizie a tunerilor Dimex Group, a reusit sa lateasca modelul Ferrari, adugandu-i cateva apendice care l-au transformat intr-un model widebody autentic.

Kitul de caroserie este produs din fibra de carbon si include un nou spoiler frontal cu difuzoare in ambele parti si, mai ales, extensii ale aripilor. Eleronul posterior face parte, de asemenea, din arsenalul pregatit de Imola Racing, la fel ca jantele special pregatite pentru 612 Scaglietti.

Interiorul nu a scapat nici el de atingerea tunerilor germani, fiind bogat in materiale de calitate, cum este pielea Alcantara sau fibra de carbon. Schema de culori poate fi personalizata de fiecare client in parte, nuantele speciale pregatite de germani pentru sesiunea foto cu exemplarul modificat, rosu si negru, mentinandu-se in limita imaginii agresive ale modelului.

Modificarile de ordin tehnic nu lipsesc nici ele, Imola aruncand modelul italian la 648 CP, o diferenta considerabila fata de versiunea de baza a modelului (V12 de 5.7 litri si 540 CP).

via | Motor Authority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru