Infiniti a deschis primul centru oficial in Romania

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 22.03.2010
Marca nipona Infiniti a deschis prima sa reprezentanta oficiala in Romania. Centrul Infiniti Bucuresti are o suprafata de 585 metri patrati si este realizat in urma unei investitii de peste 600.000 de euro.

Infiniti a deschis astazi primul showroom oficial din Romania, Centrul Infiniti Bucuresti. Aceasta facilitate a fost realizata in urma unei investitii de 600.000 de euro si este unul dintre cele mai scumpe shoroom-uri auto din Romania. Centrul Infiniti din Bucuresti face parte din grupul AutoItalia si este cel de-al 30-lea centru deschis de Infiniti in Europa. Showroom-ul este situat in una dintre cele mai moderne cladiri de birouri din Bucuresti, City Gate Tower, in Piata Presei Libere.

Conceptul IREDI (Infiniti Environment Design Initiative ) este aplicat si in acest showroom, reusind sa imbine armonios arhitectura energica si moderna, mobilierul elegant si de inalta calitate cu traditionala ospitalitate japoneza, toate acestea oferind o experienta premium. Toate materialele folosite la constructia acestui showroom au fost aduse de la furnizori agreati de Infiniti Europe, iar abianta interioara urmeaza exact aceleasi linii cu oricare alt showroom Infiniti din Europa.

Suprafata acestui showroom este de 585 metri patrati, iar Centrul Infiniti Bucuresti ofera si locuri de parcare pentru clienti alaturi de o serie de facilitati exclusiviste. Astfel, clientii Infiniti beneficiaza de conceptul Total Ownership Experience si in Romania, respectiv de servicii de post-vanzare deosebite, care includ o masina de curtoazie in cazul unor probleme tehnice la vehiculul clientului si posibilitatea de servisare a vehiculului fara ca proprietarul sa duca masina la service sau sa fie lipsit de un mijloc de transport.

Acest serviciu este oferit tuturor clientilor Infiniti in Romania, iar serviciul mentionat mai sus este gratuit pentru primii trei ani.

Via | Infiniti

Comentarii (3)

  • mihai2001
    Reclama doar...
    Asta cu masina de schimb cred ca e doar o reclama de prost gust.
    Nimeni nu poate oferi un asemenea serviciu in conditiile in care au mai mult de 300 de masini vandute...parerea mea.
    0 1
  • marius
    nu esti prea bine informat
    infiniti nu e singura firma care face asta, mai sunt firme care ofera masina la schimb, dar nu neaparat acelasi model....
    3 0
  • Lucica
    Ai dreptate,Marius
    Asa face orice firma care se respecta.Masina care o dau la schimb nu este aceeasi cu cea pe care o ai.Aici,multe firme o cam dau in bara.Un exemplu.Ai un Subaru Forester,model 2005,il lasi la service,iar ei dau ca masina de curtoazie un suzuki swift.Normal ar trebui sa0ti dea un subaru forester turbo diesel,model 2010.S-ar putea sa-ti placa modelul nou,si sa-l cumperi.Eu asa vad lucrurile.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru